Infogruppa er Studentersamfundets sentrale markedsføringsenhet. I første omgang er profilering av arrangement på huset, samt noe generell profilering av Studentersamfundet fokusområde.

Infogruppen samarbeider med, og koordinerer markedsføringsarbeidet til de ulike foreningene på Studentersamfundet, som alle har egene pr ansvarlige. Verktøy er utviklet og strukturer er planlagt for gruppen. Det gis her en helt unik mulighet til å være med å forme og bygge en av de viktigste gruppene på Studentersamfundet – og dermed Studentersamfundet i seg selv.

Gjennom et slikt arbeid vil man få en helt unik erfaring som man med fordel kan ha med seg vidre i livet – både yrkesmessig og privat. Det er også en helt spesiell mulighet til å se sider av studielivet du ikke ante eksisterte.

Så dersom du er interessert i å jobbe mot presse, med markedsføringstrategier, design eller prosektstyring er dette for deg. Det vi verdsetter høyest av alt er egasjement, derfor er erfaring og relevant studie ikke en forutsettning.

Send mail til styret@studentersamfundet.no dersom du er intressert eller vil ha mer informasjon.

Hvis du ikke er helt klar for lederansvar, men kunne tenke deg å jobbe med pr og markedsføring send mail til samme adresse. – Vi ser frem til å høre fra deg.