Clubstyret og Studio04 er fullt i gang med bookingen, og har følgende band klare til høsten:

Knutsen og Ludvigsen spiller på Betong 23 august! Det er nå over 35 år siden duoen dro i gang samarbeidet og ga ut sin første plate. Etter å ha vært sårt savnet er gutta er tilbake og bedre enn noensinne skal man tro lovordene etter den utsolgte konserten på Rockefeller. Dolmen og Lorentzen har også tatt frem sine alter ego både hjemme i Trondheim og i Grieghallen og nå er det altså endelig Oslo-studentenes tur. Topp stemning, allsang og mimring er noe av det man kan se frem til. Kongen kommer vel ikke, men det blir garantert dumt, deilig og grevling i taket!

Xploding Plastix spiller i festivalteltet på Fredrikkeplassen 18. august. Xploding Plastix har med sin kompromissløse og sjangeroverskridende musikk vunnet fans i en rekke land. Med en heftig blanding av obskure jazz-samples, kule beats, melodisk teft, en “anything goes”-mentalitet og ikke så rent lite humor, har de skapt sin helt særegne stil. Med sin sjangermix og dansbare rytmer er vi sikre på at Xploding går inn hos publikum fra begge festivalene.

Xploding Plastix består av knotteskruerne Hallvard W. Hagen og Jens Petter Nilsen, som i livesetting i tillegg til maskinparken har for vane å dra med seg karer på kontrabass og Rhodes + Hammond. Både live og på plate skaper de musikk som utfordrer, som behager, som river og sliter, og som gir depressive indre bilder og intens danselyst på en og samme tid.
Bandet har spilt på mange store festivaler i inn- og utland, senest gjorde de 3 konserter i London i mai. I september 2003 kom det etterlengtede andrealbumet The Donca Matic Singalongs, med et mer elektronisk lydbilde enn på siste plata og fikk gode kritikker.

Vi kan love at disse gutta leverer og imponerer!

Den Store Festen
Studio er stolte over å kunne presentere Dimitri From Paris og
Lucia P som headliner DJ’s til Den Store Festen lørdag 21 august.Lucia P holdt folk svette på dansegulvet under fjorårets Store Fest med sin blanding av brasiliansk elektro, salsa og knallhard funk. Vi flyr Brasils hotteste kvinnelige DJ over til STUDiO i år også!

Legendariske Dimitri from Paris trenger vel ingen næremere presentasjon. Vi tar det for gitt at han leverer et av sine sedvanlige ekstremt dansbare sett med en innlevelese og gusto som bare
må oppleves!

Den Store Festen er kanskje Oslos største og mest legendariske klubbkveld; 3000 mennesker og 24 barer fyller Chateau Neuf i alle etasjer og kriker og kroker til ut i de små timer. Gå ikke glipp av høstens store fest – sett av datoen allerede nå!