Helhusfest

Ingen arrangementer :-(

Helhusfest i fortiden

Femfest

Lørdag 10. mars 2018

I anledningen «feminisme er fett» inviterer noen av Oslos feministiske studentorganisasjoner til en ekte feiring og inviterer til dans, drinker, debatt og dødskul musikk på Chateau Neuf. PROGRAM 14.45 – Dørene åpner 15.00-16.30 – “In Between” – Filmvisning med Cinema Neuf og Feministisk Filmklubb 16.00-17.00 – “Sekstimersdagen – Hit eller shit?” – En debatt av Rødt Studentlag 17.00-17.05 – […]

Velkomstfest for Universitetet i Oslo

Mandag 14. august 2017

Velkommen til Oslo! Studentfestivalen i Oslo og Det norske studentersamfund ønsker alle nye studenter ved Universitetet i Oslo velkommen til byen. Det gjør vi på den måten vi gjør best, nemlig ved å lage en dritfet fest! Det blir god stemning, partyband, glowsticks og dritbra dansegulv. Bli kjent med nye studievenner og ditt nye studenthus! […]

Lukket fest for husets aktive

Torsdag 15. september 2016

Torsdag 15. september er huset stengt for ordinært publikum. Kun inngang for frivillige og ansatte på Chateau Neuf.

WeSo | Den STORE festen

Lørdag 22. august 2015

Studiestarten avsluttes med Den Store Festen, der alle studenter i Oslo samles under betongen på Chateau Neuf, for apokalyptisk musikk og vill dansing. Om du ønsker å kline til med han søte på faddergruppa eller hun, den vakreste fadderen, er dette den store dagen.

WeSo | Get Dancy

Lørdag 15. august 2015

Nok en gang får Chateau Neuf besøk av de glowsticks-elskende folka bak Get Dancy! Festen begynner i teltet, før man danser seg inn til hver krik og krok.

Semesterstartsfesten

Torsdag 13. august 2015

Disse festene på Chateau Neuf er notoriske for å være stedet man markerer studiehverdagene, høst som vår. Om du er rykende fersk student eller gammel traver, er du mer enn velkommen.

Studentkro pres. Den Store Festen

Lørdag 23. august 2014

Studiestarten avsluttes med Den Store Festen, der alle studenter i Oslo samles under betongen på Chateau Neuf, for apokalyptisk musikk og vill dansing. Om du ønsker å kline til med han søte på faddergruppa eller hun, den vakreste fadderen, er dette den store dagen. Vi vet at alle vennene dine vil være her, og det bør du også.

Velkomstfest

Mandag 11. august 2014

Denne kvelden holder vi åpent hus, med gratis inngang og kule DJ-er, slik at man kan riste av seg utålmodigheten etter en altfor lang offisiell seremoni.

Semesterstartfest på Chateau Neuf

Lørdag 25. januar 2014

Lørdag 25. januar åpner Det Norske Studentersamfund nok en gang dørene til slottet på Majorstuen. Denne kvelden omdannes hele huset til en eneste stor fest, og alle Oslos studenter er invitert til å være med på en kickstart av vårsemesteret 2014.