Velkomstfest for UiO / ARY / STUDiO

André Nilsson Dannevig Fest Konsert Studentfestivalen i Oslo
mandag
13.
august
2018
klokken
15.00
Hele huset Gratis

Velkommen til Oslo!

Studentfestivalen i Oslo ønsker alle nye og gamle studenter ved Universitetet i Oslo velkommen til byen. Det gjør vi på den måten vi gjør best, nemlig ved å lage en dritfet fest!

Selv om det er velkomstfest for Universitetet i Oslo er festen åpen for alle. Velkommen!

CC: Gratis!
ID: 20 / 18 med studentbevis

PROGRAM (oppdateres fortløpende):

ARY
ARY har brukt det siste halvannet året godt til å trekke opp veien videre i karrieren. Debutsingelen «Higher» i 2015 kom raskt inn på A-lista til P3, som var et samarbeid med den norske produsenten og artisten Carl Louis, og det viste seg å være fruktbart. De fulgte opp med «Telescope», som også gikk inn på P3s A-liste.

«Childhood Dreams», som kom tidligere i år, var enda et spennende steg videre. Sangteksten handlet om ARYs tanker om sin egen utvikling som artist, hvordan hun har vokst som låtskriver og utøver. Det er ingen tvil om at hun raskt er i ferd med å utvikle seg til å bli en stjerne.

ARY har definitivt funnet sin plass i det store, potensielt skremmende landskapet av elektronisk pop – med sin forlokkende stemme, som virkelig kommer til sin rett over dundrende rytmer og fengslende synther. Hun har ikke bare røtter i Norge, men også på regnbueøya Trinidad, noe som tilfører musikken hennes et eksotisk element og utvider et allerede bredt spekter av inspirasjonskilder.