Veggis-battle 2019!

torsdag 23. mai 2019
kl. 20:00
Pris: Gratis


Miljøpartiet De Grønne Frogner inviterer til den store veggis-debatten!

På Lillescenen på Chateau Neuf! Gratis inngang!
Dørene åpner 19.30
Programmet starter 20.00, ferdig før klokken 22.00. Med pause!

Den 23. mai samles vi for å snakke om det vi ikke har snakket nok om: Kjøtt. Ja, seriøst! Innimellom helseminister Listhaugs uttalelser om at folk må få lov å leve så usunt de bare vil, står engasjerte grønne folk og klør seg litt i hodet.

Rasmus Hansson møtte en gang Listhaug til TV-debatt om nettopp kjøttforbruk. Da måtte han forsvare vegetar-alternativet, selv om han selv er kjøttspiser. Vi har selv som regel alltid vegetarisk mat på de fleste grønne arrangementer, men det inkluderer ikke alltid gruppen som kanskje har «mest rett» – veganerne skal også med!

Så: MÅ man være vegetarianer for å stemme grønt? Eller for å ha god samvittighet for miljøet generelt? Når alle snakker om flyskam, og det viser seg at du egentlig kan kutte langt mere utslipp ved å kutte ut kjøtt, bør vi ikke da snakke om kjøtt-skam? Eller melk og ost-skam, for den saks skyld? Er det greit å fortsette å spise kjøtt og «bare kutte ned», eller må du kutte ut alt av animalske produkter for å være på riktig side av historien?

Denne kvelden inviterer vi til å ta en morsom, lettbeint og engasjerende prat. Det blir den samvittighetsfulle kjøtteter VS en vegetarianer VS en veganer. Arrangementet er åpent for alle og helt gratis. Vi oppfordrer til å ta med seg en kompis, kjøpe noe godt å drikke og bli med på veggis-battle!

Debattanter: TBA!
Ordstyrer: Ingvild Kessel