ULYDIG: Lilla Namo / Supp: Tilla og Maggie

Marte Gravem Isaksen ULYDIG
lørdag
16.
september
2017
klokken
20.00
Annetsteds Kjøp billett (100 / Gratis)

16. september presenterer ULYDIG Lilla Namo! Support for kvelden blir både Tilla og Maggie.

CC: 100 kr / Gratis for medlemmer av Det Norske Studentersamfund
ID: 20 / 19 med studentbevis
Dørene åpner 20:00

Lilla Namo
Lilla Namo sto for et av de største gjennombruddene i Sverige i 2012. Hennes debutlåt «Haffa Guzz» ble en enorm suksess og flittig spilt på radio.

Hun har tidligere arbeidet med artister som Petter, Mack Beats, Rosh, Linnea Henriksson, Timbuktu og Ison & Fille, og blitt kåret til «Årets svenske rap» og «Årets nykommer» av svenske P3. Kingsize Magazine utnevnte henne også til «en av Sveriges mest spennende kvinner». I 2012 slapp hun også singelen «Höj volymen» som blant annet ble omtalt av Nöjesguiden som Sveriges svar på Jay-Zs klassiker «99 Problems».

Tilla
Tilla er en 20 år gammel vokalist, produsent, låtskriver og DJ. Med referanser fra retro soul, prog og 90tallets hip-hop og r’n’b, leverer hun et rikt lydbilde som garantert vil fenge! Høsten 2016 ble multitalentet fra Tønsberg anbefalt av P3 Urørt-redaksjonen med de basstunge låtene «Falling» og «Material King».

Maggie
Maggie Petkovic er en norsk-serbisk R’n’B-artist med et langt musikalsk rulleblad. Hun har vært backupsanger for blant annet Nico & Vinz, Cezinando og Omer Bhatti, varmet opp for internasjonale artister som Snoop Dogg og Xzibit, og opptrådd på en rekke festivaler i Norge, Sverige og Tyskland. Maggie er for øyeblikket aktuell med låta “There she goes” og slipper sin EP våren 2018.

OM ULYDIG
ULYDIG er en konsertserie med kvinnelige artister innen hiphop og RnB i Skandinavia. Konsertene gir kjente og ukjente artister en scene de kan være ulydige på og vår visjon er å fremme mangfold på scenen så vel som innen sjangeren. Konsertserien er et samarbeid mellom Det Norske Studentersamfund, Konsertforeningen Betong og Feministisk Forum.