UAEM og Cinema Neuf viser Dying for Drugs (2003)

Thomas Karlsen Film
søndag
9.
november
2014
klokken
17.00
Lillesalen 25

UAEM (Universities Allied for Essential Medicines) og Cinema Neuf presenterer dokumentaren Dying for Drugs.

”Produktene er priset ut i fra hva det er verdt for den enkelte å få tilgang til medisinen. Dersom den redder livet ditt, er den verdt alt du har” (James Love, helseøkonom).

I filmen ”Dying for drugs” blir vi med på en internasjonal investigering av den globale, farmakologiske industrien. Hvert år kommer en rekke nye medisiner på markedet, og de bringer også millioner i lommene på de store legemiddelfirmaene. I denne filmen får vi et nærblikk på hva som skjer når profitt kommer før mennesker.

Regi: Brian Woods
Nasjonalitet: Engelsk
Lengde: 90 min
Undertekster: Engelsk

In English:
”The products are priced according to what its worth to someone to get access to the drug. If it saves your life – it´s certainly worth everything you have”.

In the film ”Dying for drugs” we witness a powerful, international investigation of the global, pharmaceutical industry. Every year new drugs reach the market, and they also bring millions into the pockets of the big, pharmaceutical companies. In this movie we get a close-up what happens when profits come before humans.

Om UAEM:
UAEM (Universities Allied for Essential Medicines) er en internasjonal studentdrevet organisasjon som jobber for økt tilgang til medisiner i lav – og mellominntektsland, gjennom endring av modellene for forskning og utvikling av disse. Vi jobber også for at medisinsk forskning ved universitetene møter behovet i befolkningen – globalt.

www.UAEM.no
https://www.facebook.com/groups/1438438646376642/

Om Cinema Neuf
Filmklubben ved Det Norske Studentersamfund, som jobber for å formidle filmopplevelser og filmglede, kunnskap om film og innsikt i filmen som kunstnerisk uttryksmiddel. Filmklubben har et særlig engasjement for kvalitetsfilmer; den seriøse og kunstneriske verdifulle filmen. Cinema Neuf holder visninger mandag, tirsdag og torsdag i Lillesalen, Chateau Neuf.http://www.cinemaneuf.no/