Thomas Dybdahl & The Great October Sound

admin Konsert
lørdag
20.
august
2005
klokken
19.00
Storsalen Kjøp billett (225 / 200)

Noen ble kanskje litt bekymret da Thomas Dybdahl hadde stor suksess med samarbeidsprosjektet The National Bank. Men ingen fare. Han er nå tilbake med sitt band The Great October Sound, og gjør det han virkelig ble kjent for, nemlig å lage fantastisk melankolske oktoberplater.

Hans siste plate, "One day you’ll dance for me, New York City", var, i tillegg til å være en artig titulert plate, en herlig sammensetning av tunge høstfølelser og lette sommerfølelser. Og så mye som det egentlig er motsetninger, er det merkelig hvor forskjellig man opplever Dybdahls musikk. Det som allikevel er sikkert er at musikken er fylt til randen av følelser. Om man får lyst til å felle en liten tåre fordi det rett og slett er så trist, eller om man trekker litt på smilebåndet mens man tenker på sin kjære, er det ganske klart at Dybdahls sarte stemme vil trenge dypt inn og skape reaksjon.

Det er ingen andre som gjør det helt som han og hans October Sound. Så enkelt og minimalistisk, men allikevel så sterkt og følelsesladet. Dybdahl har gitt ut tre plater allerede, men nå begynner det vel å bli på tide med en ny? Og som vi gleder oss til høsten.

Thomas Dybdahl & The Great October Sound er nettopp det; den fantastiske lyden av oktober. Så hvis du er som oss og er glad i høsten, kom deg på denne konserten og få en forsmak. Mmm…fargene, lukten og ikke minst musikken.