TEATER: Være i fred

på Chateau Neuf
lørdag 24. oktober
kl. 15:00
Pris: 130

Lakmus Teater presenterer «Være i fred» av Kristofer Blindheim Grønskag.

Soldatene Ed og Vil lever stille, ensformige dager på en øy. De husker ikke mye av hva som har skjedd, eller hvordan de kom dit. Hva var ordrene deres? Og hvorfor går solen aldri ned? Men plutselig skjer det noe; de får et uventet besøk. Og med dette besøket begynner deres virkelighet å slå faretruende sprekker. De blir tvunget til å gjøre noe.

*FORESTILLING & BILETTER*
Forestillingen settes opp med støtte fra Oslo teatersenter.
Det vil bli 3 forestillinger:
—–> 23. okt kl. 21
—–> 24. okt kl. 14
—–> 24. okt kl. 18

Meld deg på via følgende skjemaet; https://forms.gle/LszpVht5Z2yb2QUs7
Billettpris 130 kr. Betaling skjer via Vipps til tlf: 901 25 871. Når både påmelding og betaling har skjedd har du billett! Bekreftelse på billett vil komme på Vipps ila av dagen du betaler. 


Informasjon om Covid-19 og våre smitteverntiltak

Vi følger til enhver tid gjeldende regler og anbefalinger fra helsemyndighetene og vi ber om at dere hjelper oss med å gjøre dette! Dersom det kommer nye pålegg fra dags dato til forestillingen vil vi ta hensyn til disse. De som tilhører samme husstand eller er hverandres nærmeste må ikke ha én meter avstand, men det vil være avstand mellom deg og andre gjester. Vi registrerer navn og telefonnummer på alle som er med på forestillingene for å kunne drive smitteoppsporing om det skulle være nødvendig. 
Dersom du er syk, hold deg hjemme! Du får pengene tilbake eller som gavekort til fremtidige forestillinger. Har du spørsmål / tips – ta kontakt med Lakmus Teater.