Studentfestivalen i Oslo

på Chateau Neuf
mandag 15. august
kl. 15:00
Pris: Gratis
Arrangeres av Studentfestivalen

Vi har gleden av å invitere alle nye og gamle studenter til Studentfestivalen i Oslo 2022!

I august kan du oppleve musikk, debatter, humor, utekino og mye mer på Chateau Neuf – Det Norske Studentersamfund. Og alt er gratis! Er du ny student i Oslo er dette en god mulighet til å skape nye vennskap, minner og Oslo-erfaringer i fadderuken.

Studentfestivalen har som hovedmål å bidra til en god studiestart for nye studenter i Oslo, gjennom et bredt og aktuelt kulturprogram. Samtidig er festivalen et viktig rekrutteringspunkt for Det Norske Studentersamfunds driftsapparat, og et utstillingsvindu for kulturtilbudet og mulighetene som finnes på Chateau Neuf.

OBS: Arrangementene på festivalen er kun for studenter, så ta med studentbevis. Er du ny student så ta med bevis for at du har betalt semesteravgiften.

BLI FRIVILLIG PÅ FESTIVALEN

Vi ønsker oss mange frivillige som kan hjelpe til med å gjøre årets festival til tidenes beste! Vi trenger hjelp til både smått og stort og alle bidrag er velkomne, om det så bare er en vakt eller flere vakter over flere dager. Har du spørsmål om å være frivillig under festivalen. Påmelding kommer.

MEDIEAVDELINGAS STEMNINGSRAPPORT FRA TIDLIGERE FESTIVAL: