STUDENTFESTIVALEN 2020: Hvorfor det?

på Chateau Neuf
lørdag 15. august
kl. 21:00
Pris: Gratis
Arrangeres av Studentfestivalen

Trond Viggo Torgersens Hvorfor det? er duket for studentfestival-spesial under Studentfestivalen i Oslo 2020. Gjest i denne utgaven blir Steinar Sagen – komiker, skuespiller, og kanskje mest kjent fra Radioresepsjonen.

Nå har du mulighet til å spørre om hva som helst, og få blodekte svar tilbake. Er det noe du lurer på? Da må du spare det til 15. august når det smeller på Chateau Neuf.

”Det er klart vi er nervøse, men det er jo også noe av sjarmen, at dette ikke er helt «safe», sier Trond-Viggo, og fortsetter: ”Utgangspunktet er jo at folk vil ha det gøy, og det gjør alt mye enklere. Vi kjører et veldig uformelt show og når vi først har fått kontakt med publikum, tror jeg ikke det spiller så stor rolle om vi er i en matsal, teatersal eller på en pub ett eller annet sted ute i distriktene. Men grue oss, det gjør vi alltid”, sier Trond Viggo, som på tross av frykten gleder seg til studentfestivalen i august. Noen som ikke har grunn til å grue seg, er publikum. For å få fullt utbytte av orakelpotensialet på scenen, kan det kanskje lønne seg å forberede noen spørsmål på forhånd. Når forestillingen vel er i gang, kan latterkulene gjøre det vanskelig å tenke klart.

Grunnet smittevernstiltak vil være kun være 200 billetter tilgjengelig.

ID: 18
DØRENE ÅPNER: 19:30
SHOWSTART: 20:00