Store P // Betong – Konsertforeningen Betong 20 år

fredag 9. november 2018
kl. 20:0023:00
Pris: 250 / 200

I år fyller Konsertforeningen Betong 20 år 🎈Det feirer vi med selveste Store P! 🔥🔥 Kom og fest med oss!🎉🎉

9. november
CC: 250/200 (Ordinær/student)

Store P slo gjennom som en fløyelsmyk knyttneve med solodebuten «Regnmannen» i 2014. Albumet høstet toppkarakter i samtlige av de største mediene her til lands og rapperen fra Fyllingsdalen kunne ta med seg en velfortjent Spellemannpris hjem til Bergen.

Det etterlengtede oppfølgeralbumet «Rommet», som ble sluppet tidligere i høst, utløste igjen et skred av gode anmeldelser. På albumet dukker kollegaer som Cezinando, Mads Dawg, Unge Ferrari og Macho Mayne opp på ulike låtsamarbeid, i tillegg til Store Ps eget A-laget. Samtlige singler fra albumet har blitt listet på NRK P3, og høstet godord fra kritikere og publikum over hele landet.

Da Store P spilte på Rockefeller våren 2017, var det med det beste liveshowet vi har sett fra denne mannen noensinne, og det er bare å klargjøre seg for å bli smeltet av Store Ps unikt smakfulle sound.

Anmeldelser av «Regnmannen»:
6/6 – Natt&Dag – Mamma’n kaller ham bare Petter, NATT&DAG slenger seg på medvindsbølgen og kaller ham Norges beste rapper.
6/6 – VG – _Hans kombinasjon av flyt, lyd og melodi er uovertruffen.
5/6 – GAFFA – _Hele albumet er noe av det mer originale og bedre vi har hørt fra en norsk rapper de siste årene.
5/6 – NRK P3 – Bergensrapperen Store P kler rollene som kreativ rapper og uredd romantiker like godt på sitt debutalbum.
8/10 – Musikknyheter – Sjeldent dukker det opp debutplater som er like helstøpte og hvor artisten holder konsentrasjonen så til de grader.

Anmeldelser av_ «Rommet»:
5/6 – Dagbladet – Vanskelig å ikke havne på yatzy-kjøret igjen.
5/6 – VG – Uimotståelig sexpop.
5/6 – Dagsavisen – Et heftig album som overbeviser fra start til
mål.
5/6 – Bergens Tidende – Norges snåleste rapper vender tilbake med en plate som får en til å lengte etter mer.