Star Wars-fest og -maraton

på Chateau Neuf
fredag 24. mai 2013
kl. 12:0004:00
Pris: 225 / 150

Har du ikke sett alle Star Wars-filmene ennå? Nå har du sjansen! Vi omgjør Det Norske Studentersamfund til Oslos største kino i to dager, og bruker filmmaratonet som en unnskyldning til å samtidig holde en fest av episke proporsjoner. Inkludert i billetten er også quiz, dansegulv, en Star Wars-diskusjon med filmekspertene Mikal Olsen Lerøen og Brita Cappelen Møystad, og ikke minst konserter med Cosmic Delay og Eye Emma Jedi.

Festen varer i to dager: Torsdag 23. og fredag 24. mai.

Én galakse – ett studentersamfund.

Program

Torsdag 23. mai

 • 16.00: Star Wars: Episode I – The Phantom Menace (1999)
 • 18.45: Star Wars: Episode II – Attack of the Clones (2002)
 • 21.30: Quiz
 • 22.30: Star Wars: Episode III – Revenge of the Sith (2005)
 • Servering til stengetid.

Fredag 24. mai

 • 11.00: Frokost
 • 13.00: Star Wars: Episode IV – A New Hope (1977)
 • 16.00: Star Wars: Episode V – The Empire Strikes Back (1980)
 • 18.30: Star Wars-panel med Lerøen, Møystad og Jacobsen
 • 20.00: Star Wars: Episode VI – Return of the Jedi (1983)
 • 22.30: Konsert: Cosmic Delay
 • 23.30: Konsert: Eye Emma Jedi
 • Festen fortsetter med Tidsmaskin til stengetid.

Priser

Både Star Wars-maraton, fest, konserter og quiz er inkludert i samme billett.

Dagsbilletter: 225,–/150,– (+ avgift)
Todagersbilletter: 325,–/250,– (+ avgift)

Billettene får du kjøpt i billettluka på Studentersamfundet eller gjennom Billettservice.

Cosmic Delay

Den oslobaserte sekstetten Cosmic Delay startet med et kjærestepar som laget låter sammen, senere fant de resten av gjengen gjennom noen som kjente noen.

Cosmic Delay ble stiftet i 2010, og etter tre år i bransjen har de vist at de kan skille seg ut i det norske musikklandskapet. Den 22.februar i år slapp de debutalbumet «Tunes of Secrecy», mikset av Michael Hartung, som tidligere bl.a. har jobbet med artister som A-ha, Jaga Jazzist, Motorpsycho og Team Me.

Bandets bruk av elementer fra alternativ rock og indiepop danner basen i et unikt og spennende brygg, beskrevet av noen som Twin Peaks‐pop. Ida Marys vovede vokal og karismatiske scenetekke kombinert med Hanne Benums mørke og sarte fiolin fører deg til nye og uutforskede rom.

Fredag 24. mai får du muligheten til å la deg lokke med inn i Cosmic Delays forførende univers, når de gjester Det Norske Studentersamfund i forbindelse med vår Star Wars-fest. Deres liveopptredener sies å være preget av en intens, varm og personlig stemning, og det loves at de vil gå lenger enn å bare servere fengende låter fra scenen.

Sjekk ut Cosmic Delay:

Eye Emma Jedi

Akkurat nå fremstår de som det desidert største og mest lovende bandet av sitt slag her i landet
– NRK Lydverket, 2011

Eye Emma Jedi ble først kjent for verden som en duo, men er nå et beist av et band på fem mann som leverer et fyrverkeri live. Den norskbritiske gjengen smelter sammen gitardrevet og storslått poprock med usannsynlig fengende riff- og popmelodier. Bandet formidler en utrolig liveenergi og ekstatisk tilstedeværelse på scenen, og publikum har blitt smittet med storm.

NRK Lydverket var først ut med å presentere Eye Emma Jedi, og ryktet skal ha det til at de aldri før har fått inn så mye tilbakemeldinger på en ny artist. Deres første single «Crucified» gikk rett inn på spillelistene på P3, oppfulgt av den store hiten «Lights» i mars 2011, som ble A-lista på P3 med svært god rotasjon gjennom hele den påfølgende sommeren. I begynnelsen av fjoråret slapp bandet sin tredje singel «Brother», sammen med noe av støtteapparatet til band som Coldplay og Gunns ’n’ Roses, og høsten 2013 kommer de med det etterlengtede debutalbumet, men før det tid vil Eye Emma Jedi bli å se hos oss på Betong.

Fredag 24. mai kan du oppleve dette femmannsfyrverkeriet på Det Norske Studentersamfund, hvor de spiller på festen etter Star Wars-maratonet.

Sjekk ut Eye Emma Jedi: