Standup på Chateau Neuf

Mia Langås Flåta Stand-up
torsdag
28.
mars
2019
klokken
20.00
BokCaféen Gratis

Hva skjer om du inviterer noen av Norges morsomste komikere til Chateau Neuf? Jo, du får en heidundrandes kveld! Det er det som skjer faktisk…

Endelig inviterer Chateau Neuf til standup igjen! En nydelig gjeng komikere skal få gosse seg i scenetid og gjøre det de gjør best for å underholde deg. Når man ser line-upen så skjønner man at dette blir en humortorsdag uten like.

Info:
Dørene åpner 19:00
Showet starter 20:00
Showet skjer i Biblioteket/Bokcaféen
Gratis inngang. Say what? Gratis inngang.

Lineup:

Kveldens konferansier er Oskar Fjørtoft Sandanger
Han er en fersk komikerspire som trives aller best som konferansier. Han er altfor jovial og altfor glad i å møte nye mennesker, så han gleder seg definitivt til å ta turen innom Chateau Neuf. Med sin sunnmørske sjarm skal han geleide dere gjennom denne vidunderlige kvelden.

Frida Andersen
“Frida er en tidsvis sjarmerende “Oslo”-jente som selv betegner seg som et stjerneskudd i miljøet. Med splittet personlighet og lite selvinnsikt har hun reist landet rundt og høstet inn selvutnevnte komipriser. Hun vitser om alt hun ikke skjønner seg noe på, selv om hun personlig mener hun kan noe om alt. Se hun live før hun innser at visse ting ikke burde snakkes om i plenum.”

Marlene Stavrum
Marlene Stavrum er en fersk komiker som har drevet med standup i snart to år, og allerede rukket å stå på mange av de største standup-scenene i Norge. Hun er morsom og sånt.

Jonis Josef
Jonis er av de mest spennende komikerne for tiden. Han er nå aktuell med humorserien “Kongen av Gulset”, der han gjennom humor forteller om tiden fra ungdomsskolen og drømmen om å bli nettopp kongen av Gulset. Han vitser mye om livet sitt og sin bakgrunn fra scenekanten, og forteller historier som får selv den mest deprimerte i salen til å le.

Ahmed
En standup-komiker som bare etter et par år har etablert seg som en av de morsomste i landet. Han har stått på de største og minste scenene i Norge, og har opparbeidet seg et stempel som publikumsfavoritt. Ingen show er like med Ahmed sin blanding av improviserte sprell.

Oppsummert: Dette blir en humorkveld du ikke vil gå glipp av :):):)