Standup på Chateau Neuf

torsdag 2. mai
kl. 20:00
Pris: 50

Vi ringer våren inn med å invitere en ny, fantastisk gjeng komikere til Chateau Neuf! Kvelden byr på både kjente komikere og nye talenter, som igjen skal få gosse seg med scenetid og gjøre det de gjør best for at du skal få en heidundranes god torsdag.

Info:
Showet skjer på Klubbscenen, i kjellern
Dørene åpner 19:00
Showstart 20:00
ID 18
CC 50 (cash/kort)

Kveldens lineup:

Dag Sørås:
Kjennetegnet til Dag Sørås på scenen er brutal ærlighet, både ovenfor seg selv og sitt liv, men også mot verden rundt seg. Med dagsaktuelt og samfunnsrefsende materiale er han nok ikke et soleklart førstevalg for et firma som er glad i rød nese og parodier, men for de som blir med inn i hans univers er han skarp, givende og veldig morsom.

Fredrik Steen:
Fredrik Steen er en av veteranane i det norske standup-miljøet som oppstod i Oslo på 1990-tallet. Steen er sunnmøring, og er kjent som en komiker som elsker å leke med publikum. Tidligere i vinter hadde han premiere på sitt siste soloshow, «Breaking Dad», et show som blant annet settes opp på Chat Noir til høsten. Steen er også et kjent fjes fra TV, sist sett som kommentator under i humorserien «Match» og som keitete pappa i serien «Lovleg» på samme kanal.

Magan Gallery:
Magan er en fremadstormende nykommer som har kommet langt på sin korte karriere innenfor standup. Han har på kort tid rukket å stå på de fleste scener i Oslo og omegn, inkludert Latter, og nå kommer han endelig til Chateau Neuf.

Hallvard Dyrnes:
Hallvard er en ung komiker på vei opp. Han har stått på scener over hele landet blant annet Latter, Josefines Vertshus og Ricks. I tillegg så driver han med impro og er ikke redd for å bruke det i showene sine.

Oskar & Erland:
Denne kvelden har vi ikke bare en konferansier, men TO! Oskar & Erland er kanskje verdens nyeste komikerduo. Hver for seg har de sjarmert seg inn i humorverdenen den siste tiden, og skjebnen har nå ført disse to sammen. Så, hva får man når man setter sammen en sunnmøring og en med krøller? Det vet vi ikke, men det skal dere få være vitne til denne magiske kvelden Chateau Neuf.