STAND-UP: Makt 2015 med Dag Sørås, Christer Torjussen og Dex Carrington

Thomas Evensen Stand-up
torsdag
10.
september
2015
klokken
20.00
Storsalen Kjøp billett (250 / 150)

Ingen er mer idealistiske enn ungdom og studenter. Likevel er de samme idealistene de dårligste til å stemme. Denne kvelden ønsker vi å sette fokus på å stemme inn studentkandidater i bystyret. Det er ikke så farlig hva du stemmer så lenge du stemmer og når du først stemmer, stem ungt!

For å sette fokus på unges deltakelse får vi hjelp av noen av Norges morsomste menn.

Dag Sørås har siden sin første opptreden i 2002, med sin kompromissløse og ærlige stil, bygd seg opp til å bli en av de mest nyskapende, produktive og suksessrike komikerne her til lands. Med en brutal ærlighet, ofte dagsaktuell og samfunnsrefsende, er det ikke rart Sørås trekker fulle hus og glitrende omtaler.

Christer Torjussen er en av landets morsomste og mest rutinerte standupkomikere. Siden debuten i 1999 har han underholdt land og strand rundt, alltid med høy kvalitet. Torjussen har også vunnet Stå opp-prisen og Komiprisen.

Dex Carrington har nylig vært på turne rundt i Norge og spilt for fulle hus både på Studentersamfunnet i Trondheim og Rockefeller i Oslo. Han har i tillegg holdt en rekke foredrag for bedrifter og universiteter rundt om i landet. Dex er best kjent fra tv serien, ”Dexpedition” fra MTV og VGTV, som nå sendes i land over hele verden, blant annet Brasil, India og Australia. Dex sin opptreden vil foregå på engelsk.

Bli med og sett oppmerksomheten på unge kandidater og ikke minst stem!