Semesterstartfest / Hester V75 (STUDiO)

André Nilsson Dannevig Studentfestivalen i Oslo
torsdag
16.
august
klokken
21.00
Annetsteds Gratis

Tradisjon tro arrangerer Studentfestivalen i Oslo og Det norske Studentersamfund Semesterstartsfest! Vi ønsker alle Oslos studenter velkommen til å get crazy sammen med oss 16. august.

Det er første studenttorsdagen i semesteret og vi stiller opp med fest og konserter med blant annet Hester V75! Flere artister slippes snart så stay tuned!

Billetter snart i salg
ID: 20 / 18 med studentbevis

HESTER V75
Hester V75 har i løpet av de siste par årene markert seg som solide aktører i norsk rapflora, både på scenen og på plate. De foregående albumene deres “115 Drømmer” og “Baby eg har et problem” ble tatt godt imot av både media og lytterne, og musikken deres er beskrevet som hiphop som sprenger normen. Hester ble også en stor snakkis på fjorårets Øyafestival der de spilte foran nesten 6000 folk og stakk av med 10/10 av musikkbloggen Ny musikk hver dag som beskrev dem som “konsertmessig dyktige og samkjørte, med en helt unik formel på å lage rap-musikk.”

Musikalsk har gruppen lenge representert en sterk særegenhet med helhetlige produksjoner som både ser fram og tilbake i tid og med tekster som ofte omhandler kjærlighet, det å være ung og tankefull og det å ikke glemme dem en har rundt seg.