RADIOFAGLIG KVELD: Radioflyt, prateteknikk og radio på SoMe

onsdag 19. februar
kl. 18:00
Pris: Gratis
Arrangeres av Radio Nova

Vi vet som regel hva vi skal snakke om på radioen, men hvordan skal vi snakke? Hva kan vi gjøre for at lytteren blir med litt lenger og får med seg mer? Hva er egentlig «flyt»? Dette skal tidligere kanalsjef i NRK P1, Jon Branæs, snakke med oss om.

I tillegg kommer Elise Øygaren, sosiale medier-journalist i NRK, for å snakke om radio på sosiale medier. Er det nødvendig med en strategiplan? Hva funker best i hvilken kanal? Og hvordan kan vi bruke sosiale medier til å spre innholdet vi sender på lufta?

Dette er et åpent og gratis arrangement, og vil foregå i Lillesalen på Chateau Neuf. Eventuelle spørsmål om arrangementet kan rettes til Stine Spjelkavik Hansen på st.ine@hotmail.com

📻 Program:
18:00 Dørene åpner
18:30 Jon Branæs om radioflyt og prateteknikk
19:15 Pause
19:30 Elise Øygaren om radio på sosiale medier

📻 Om foredragsholderne:

JON BRANÆS
Jon Branæs har laget radio siden tenårene, først i nærradio, så i NRK. Han har vært programleder, reporter, produsent, musikkprodusent, leder og redaktør – og fram til for et drøyt år siden fungerende radiosjef i NRK. Han har ni vekttall fra 1980-årene.

ELISE ØYGAREN
Elise Øygaren har de siste årene jobbet fulltid med sosiale medier på den sentrale sosiale medier-desken i NRK. Her drifter hun Hovedkontoene til NRK på Instagram, Facebook og Twitter. I tillegg jobber hun med å analysere plattformene, lage innhold og holde kurs innad og utad i bedriften.