PREMIERE: Moulin Rouge

onsdag 30. august
kl. 20:00
Pris: 1325 / 555
Arrangeres av Taran

Endelig kommer den til Norge – musikalen over alle musikaler!

Sondre Lerche debuterer på teaterscenen i den skandinaviske premieren av en av de seneste årenes mest omtalte musikaler i en spektakulær “non-replica”-produksjon!

21 år etter verdenspremieren på Baz Luhrmanns Oscarvinnende filmfenomen Moulin Rouge! –  med Nicole Kidman og Ewan McGregor i hovedrollene, settes musikalen opp for første gang i Norge!

MOULIN ROUGE! THE MUSICAL har premiere 30. august på Chateau Neuf i Oslo, som vil  bli fullstendig forvandlet til den legendariske nattklubben i Paris på slutten av 1800-tallet. Tiden er “La Belle Époque” – atmosfæren er magisk! 

Denne overdådige og stjernespekkede forestillingen vil være vår aller største og mest påkostede produksjon til dags dato. 

En sanselig eksplosjon med over 70 av musikkhistoriens største hits!

MOULIN ROUGE! THE MUSICAL kommer til å bli en ut-av-kroppen-opplevelse. En sexy,  flamboyant sanselig eksplosjon for øyne, ører, hjerte og sjel. En musikal med over 30 av landets beste skuespillere, sangere og dansere på scenen. Et manus med en bevegende kjærlighetshistorie i sentrum. De mest spektakulære kulissene og kostymene. Et vell av kjente og kjære sanger vi kjenner og elsker – både fra filmen og i tillegg mange nye!

Over 70 av musikkhistoriens største hits dukker opp i forestillingen. David Bowie, Lady Gaga, Sting, Queen, Elvis Presley, A-ha, Rihanna, The Beatles, The Rolling Stones, Britney Spears, Katy Perry, Joe Cocker, Madonna, U2, Whitney Houston, Elton John og Adele er bare noen av  de mange verdensberømte artistene som er representert i showet.