Infomøte/Info Meeting

Visa Mäntysalo Film
tirsdag
6.
februar
2018
klokken
18.00
Lillesalen Gratis

Å være frivillig i en studentorganisasjon er kanskje det smarteste du kan gjøre i studietiden din.

Som aktiv i Cinema Neuf jobber du enten innad i en av våre redaksjoner, med promotering i PR-gruppa, eller som kinomaskinist. I redaksjonene lager vi programmet, promoterer og steller i stand fantastiske visninger. PR-gruppa jobber med markedsføring av filmklubben generelt, og visningene spesielt. Som maskinist har du den unike muligheten til å lære fremvisning av filmrull.

Vi er en trivelig og sosial gjeng, som gjerne møtes utenom visningene for å prate, spise og drikke sammen, og er et fint sted å finne venner utenom studiene. Du får bli med i en spennende studentdreven organisasjon, lære mer om film, være med på å skape et alternativ til de kommersielle kinoene, og om du vil kan du til og med lære deg å operere kinoens klassiske medium – filmrull!

Møtet finner sted i Lillesalen på Chateau Neuf.

Vi kommer også til å vise filmen Anomalisa (2015) kl. 19, hvor alle som ønsker å bli aktive i Cinema Neuf kommer inn gratis.

English:

Volunteering in a student organisation is arguably the best thing you can do during your academic years.

As a volunteer at Cinema Neuf you can be working with the development of the film program, writing entries for our showings, promoting the organisation, and you can even learn how to operate our projector for analog film. Cinema Neuf is a great way to meet other people that are intrested in film.

The meeting will find place at Lillesalen at Chateau Neuf.

We will also be showing the film Anomalisa (2015) after the meeting, everyone that joins Cinema Neuf will have free entry.