Oktoberfest (lørdag)

Annetsteds
lørdag 5. oktober 2013
kl. 18:00
Pris: 200 / 150

Like sikkert som verden består, så er oktober synonymt med Oktoberfest på Studentersamfundet. Her har det vært en sikker vinner siden 2006.
Oktoberfest arrangeres fra 4 – 12. oktober.

Oktoberfest på Studentersamfundet er blitt en sterk tradisjon hvor man prøver ut de ulike ølmerkene mens det tyske ølorkesteret spiller opp liflige toner akkompagnert av rungende allsang. Oktoberfest er strålende enkelt.

Den første uka i oktober går det hele av stabelen. Da blir Chateau Neuf en utstrakt del av forbundsrepublikken Tyskland. Du finner din plass på langbordet, og skulder mot skulder sitter du med din sidemann og hiver innpå i timevis. Ølorkesteret spiller opp kjente og kjære drikkeviser.

Denne Lørdagen får du oppleve Datarock. Dette er et band i verdensklasse! DATAROCK er mest kjent for sine røde drakter og energiske konserter, men også utgivelsene har fått ben å gå på. DATAROCK har spilt over 800 konserter i 35 land på hele 5 kontinenter. De har jobbet med noen av verdens største plateselskap, management, bookingagenter og publishing-selskap. Ingen tvil om at dette blir et show du ikke vil gå glipp av.

Oktoberfest er blitt arrangert årlig siden 2006 – alltid første uka i oktober. I anledning jubileumsfeiringen til Det Norske Studentersamfund, slår vi på stor tromma. Du er herved inviterert til hele to helger med Oktoberfest, det blir som alltid stort øltelt, mange langbord, ølorkester, jenter og gutter, fest og moro.

Teltet har vokst betraktelig siden sist, og er nå på 2 etasjer. Vi har over 2000 sitteplasser på langbord, så her er det bare å glede seg!

Oktoberfest på Chateau Neuf er blitt en sterk tradisjon hvor man prøver ut de ulike ølmerkene mens orkesteret spiller opp liflige toner akkompagnert av rungende allsang. Inne har vi tre etasjer fylt til randen med øl og et publikum som er tørst etter mer.

Ettersom at Det Norske Studentersamfund feirer 200 år, så er alt lagt til rette for en heidundrende 200 års feiring i teltet.

 

OBS. kom tidlig for å være sikker på å få bord.

Ønsker du å reservere bord, med mat, drikkebonger, hatter, vertinne og/eller annet for deg og din gruppe?

Ta kontakt med barsjef@studentersamfundet.no.