Oktoberfest (torsdag)

heine Helhusfest Konsert
torsdag
10.
oktober
2013
klokken
15.00
Hele huset 100 / 50

Oktoberfest er strålende enkelt.

Den første uka i oktober går det hele av stabelen. Da blir Chateau Neuf en utstrakt del av forbundsrepublikken Tyskland. Du finner din plass på langbordet, og skulder mot skulder sitter du med din sidemann og hiver innpå i timevis. Ølorkesteret spiller opp kjente og kjære drikkeviser.

Oktoberfest er blitt arrangert årlig siden 2006 – alltid første uka i oktober. I anledning jubileumsfeiringen til Det Norske Studentersamfund, slår vi på stor tromma. Du er herved inviterert til hele to helger med Oktoberfest, det blir som alltid stort øltelt, mange langbord, ølorkester, jenter og gutter, fest og moro.

Teltet har vokst betraktelig siden sist, og er nå på 2 etasjer. Vi har over 2000 sitteplasser på langbord, så her er det bare å glede seg!

Oktoberfest på Chateau Neuf er blitt en sterk tradisjon hvor man prøver ut de ulike ølmerkene mens orkesteret spiller opp liflige toner akkompagnert av rungende allsang. Inne har vi tre etasjer fylt til randen med øl og et publikum som er tørst etter mer.

Ettersom at Det Norske Studentersamfund feirer 200 år, så er alt lagt til rette for en heidundrende 200 års feiring i teltet.

Årets Oktoberfest datoer er 4 – 12. oktober


OBS. kom tidlig for å være sikker på å få bord.

Ønsker du å reservere bord, med mat, drikkebonger, hatter, vertinne og/eller annet for deg og din gruppe?

Ta kontakt med bord@neuf.no