OKTOBERFEST 2011 med OSLO ESS + YOUNG FOGERTYS

Annetsteds
onsdag 5. oktober 2011
kl. 13:0015:00
Pris: 100 / 50

Konserten denne dagen skulle vært DDR, men de avlyste i dag tidlig grunnet sykdom.

“DDR må beklageligvis avlyse konserten pga sykdom, men vi er veldig glade for at våre gode venner
i OSLO ESS og YOUNG FOGERTYS kan hoppe inn på kort varsel å by opp til fest!” – Atle Antonsen

De spiller i Betong fra 23.15 og ut i de sene nattetimer, etter det følger selvfølgelig vår velkjente DJ Moodswing opp med dansbare hits.

Vi byr deg på over 20 barer med mer enn 100 ulike ølmerker til en Oktoberfestvennlig pris, og ikke minst: Det sagnomsuste ølforkleet vil selvfølgelig gjøre sitt inntog som obligatorisk plagg.

Underholdningen blir ivaretatt av Ronald Schnipfelgrüber Tyrolerkapelle som er et av de mest sagnomsuste ølorekstrene på den nordlige halvkule. I tillegg blir selvsagt våre husdjs fra Bayern, dj Stimmung Schwung & Kenny Herzlich.

Oktoberfest på Chateau Neuf er blitt en sterk tradisjon hvor man prøver ut de ulike ølmerkene mens det tyske ølorkesteret spiller opp liflige toner akkompagnert av rungende allsang. Som seg hør og bør har vi egne elitesoner der tyskere og andre elitedrikkere (les tsjekkere og likesinnede) kan få den forpleining som deres konsum fortjener. Er du derimot en vanlig traust normann vil du finne glede i over 1500 sitteplasser på langbord. Europas mest kommersielle partydjs har også meldt sin ankomst, og sammen med tre etasjer fylt til randen med øl og øltørste studenter ligger alt til rette for en heidundrende kveld.

Men det er mer, for anledningen har vi også leid inn et eget øltelt på parkeringsplassen. Her kan vi i sannhet by deg på ekte Bayersk ølstemning, ja til og med ølteltsteming. Selvsagt med ølorkesteret Ronald Schnipfelgrüber Tyrolerkapelle som trekker i gang de kjente og kjære tyske drikkeviser som: Ein Prozit, Trink Brüderlein Trink og Mannen var ute efter øl. Og maten da, tenker du? Ja, det er klart vi har mat, vi serverer en Oktoberfesttallerken bestående av det mest sentrale man har fra Tyskland, sett med norske øyne. Bratwurst, sauerkraut, Prezeln mm.

Dørene åpner kl. 15.00 hver dag.

KOMMER DU FØR 18.00 SÅ FÅR DU AUTOMATISK AVSLAG PÅ 50,- AV BILLETTPRISEN! SÅ KOM TIDLIG 🙂