Nybrott: MOYS + DIAMONDOG

admin Konsert
torsdag
29.
april
2010
klokken
20.00
Klubbscenen 50 / 30

MOYS

Mandag 2. november 2009 slipper MOYS sin fjerde plate ” Måneskinn og tåke ” .
10 nye, tunge og stemningsfulle låter, med tekster av forfatteren Ragnhild
Jølsen ( 1875—1908 )” Måneskinn og tåke ” utgis på Carambole Records. 10. oktober slipper MOYS singelen og videoen ” Benløs ” .

Debut CD ’ n “Virvel” ble utgitt av selskapet Farmen ( Kaizers Orchestra, Tønes,
Bjørn Berge ) . ” Virvel ” ble produsert av Bernt Haglund ( R un Dog Run, Red
Harvest ) og fikk god mottagelse både hos musikkpresse, bransjefolk og ikke minst blant publikum. Lydbildet var rått, elektrisk og ikke så rent lite industrielt.
Bandets andre CD “Omvendt grønn” kom i 1998 og var mindre tung og mer energisk enn forgjengeren. Den ble produsert av Peter Lundell (Spellemannprisvinner med Rita Engedalen i 2008 ) .

Bandets tredje og foreløpig siste utgivelse “Replika” ble sluppet i 2001 på Grammofon AS Electra. Med hjelp av produsent Bernt Haglund og Espen Berg (Briskeby, D ’ sound & Bertine Zetlitz ) ble dette en stemningsfull, kompakt og organisk plate. MOYS har gjort konserter over hele landet og varmet opp for
artister som CC Cowboys, Seigmen, Bruce Dickinson ( Iron Maiden) , Helloween og Locomotives. I forbindelse med plateslippet vil Moys turnere i landet for
første gang på flere år.
Diamondog i bevegelse!

Oslobaserte Diamondog er igang med å produsere sin tredje skive og hadde release av singelen “Like a Diamond” 30 januar som det også er laget video til. Neste singel som slippes er “Let it Show” på Betong 29 april. Den nye skiva er planlagt og gis ut medio september. De befester med det sin posisjon som et av hovedstadens mest lovende band. Bandet har i tillegg hatt tiårsjubileum! Noe som gir dem en tyngde og kraft som vises på scenen som et samkjørt og eksplosivt liveband!

Diamondogs velproduserte og hardtslående lydbilde har et fremadrettet og nærmest futurisisk preg over seg. Vi snakker en raffinert, kompetent og kompleks bastard av rock og metal in your face på samme måte som en løpsk dampveivals med Tyler Durden bak rattet drar på shopping i Christiania Glasmagsin. Vokalen veksler nemlig mellom glassklare melodilinjer og brutal screamo, mens tonnevis av hypre gitarlinjer løper rundt i bakgrunnen og ypper til slagsmål. Diamondog er en kruttønne som ennå ikke har detonert i det store offentlige rom, selv om de på tidligere tidspunkt både har opptrådt på TV og blitt skrytt opp i ionosfæren av både kritikere og publikum. Som om ikke det var nok har de på tidligere utgivelse “Black Comes the Morning”, samarbeidet med profiler som Fabrizio Grossi (Slash, Glenn Hughes, Dave Navarro, Steve Vai) og Ty Tabor (King’s X). Diamondog fremstår i dag som mer vitale og ivrige enn noengang, og vil absolutt bli et av navnene du hører mere til i fremtiden!


NYHETER:

Nyeste video “Like a Diamond” ligger ute på youtube.

http://vids.myspace.com/index.cfm?fuseaction=vids.individual&videoid=102713658

 

Nrk P3, Pyro har lagt ut video og en omtale på sin nettside:

http://www.nrk.no/pyro/video-fra-norske-diamondog/

 

Heavymetal.no har lagt ut nyheter:

http://www.heavymetal.no/show.article.asp?menuid=&artid=11285

 

 

 

Forrige skive “Black comes the morning” fikk fra:

Exact magasin terningkast 5!

Romeriket blad terningkast 4!

http://www.rb.no/lokal_kultur/cd-guiden/article4132638.ece

NRK Urørt:

http://www11.nrk.no/urort/Artist/Diamondog/default.aspx