(UTSATT TIL SENERE TIDSPUNKT) NOVAFEST: Brenn. // The Gods // DJ: Rüba KPØ

torsdag 19. mars
kl. 20:00
Pris: 100
Arrangeres av Radio Nova

🔥 Gjør dere klare for årets heteste konsert! 🔥

brenn., The Gods og Rüba KPØ kommer til kjelleren på Chateau Neuf!

CC: 100,-
Alder: 18
Ta med studentbevis for rabatt i baren


PROGRAM:
20:00 Dørene åpner
21:00 The Gods
22:00 brenn.
23:00 Rüba KPØ

The Gods

På papiret kan det se ut som The Gods er en relativt ny konstellasjon, men på scenen er de gamle travere med lang fartstid i Oslos rockemiljø. Anmeldere beskriver dem som grumsete, fengende, hardtslående og omsvøpt av mystikk. Kom hvis du tør!

brenn.

Sommeren 2020 tar de med seg den samme energien og ny musikk på festivaler rundt omkring i Norge — og de tyvstarter på Novafest 2020!

Alt ved brenn. viser at rock fremdeles kan være uredd, fri, uhøytidelig og fargesprakende, og dessuten påvirket av usannsynlige referanser i helt andre musikalske leire. Debutalbumet Elsker kom til verden 4. oktober 2019, til strålende mottakelse av både fans og anmeldere, og beviste for alle at brenn. har kommet for å bli. Dagsavisens Geir Rakvaag skrev blant annet følgende i sin anmeldelse der han belønnet rockeduoen med terningkast 5:
«Så levende gitarrock som det går an å høre i 2019.»

Gode skussmål for musikken til tross; det er for liveopptredener brenn. har fått mest omtale hittil i karrieren, og en imponerende festivalsommer i 2019 resulterte i gode anmeldelser. NRK P3 sparte ikke på kruttet etter å ha sett brenn. på Malakoff, og belønnet bandet med terningkast 6:
«brenn. er ikke bare det søteste, men kanskje også Norges beste rockeband akkurat nå. For min del driter jeg i om rocken dør, så lenge brenn. lever» – Håvard Røsæg, NRK P3

Ruba KPØ (DJ)

RüBA KPØ er ikke en gjeng med veteraner som spiller slapp rock, men de er Radio Nova’s egne elektiske disckjockeys. Til vanlig hører du dem i perfekt vorspiel-tid på radio-boksen din, men denne kvelden spiller de den feteste klubbmusikken du har hørt. RüBA KPØ gjør hvilken som helst konsert til en fest, og det er akkurat det de gjør for oss, og deg.