Norsk på Neuf: Rossman / Johannes Holtmon / Folkehelsa ++

onsdag 22. august 2018
kl. 20:0002:30
Pris: 100

22. august inntas Klubscenen på Chateau Neuf av et knippe artister for en helaften med norske tekster: Rossman, Johannes Holtmon, Folkehelsa og Vegard Hertzberg, alt på en kveld og til den nette sum av 100 spenn!

Sted: Klubbscenen, Chateau Neuf
Doors: 20:00, konsertstart ca 20:30.
CC: 100 kr

Ca spilletider:
20:30 Vegard Hertzberg
21:15 Folkehelsa
22:15 Johannes Holtmon (solo)
23:15 Rossman

Rossman
«Med hodet full av blindveier søker Rossman etter mening, kun iført rockebukser»

Rossman har bemerket seg som noe litt annerledes i det vide landskapet blant norske artister og låtskrivere. Han er en imponerende ordsmed og lyriker, med en poetisk teft som kan matche flere av landets største rappere, mens han beveger seg lekent innen rock, bluegrass og vise.

Han skriver om de store spørsmålene som den uungåelige kjærligheten, alt observert litt fra siden med raus rogalandsdialekt skråblikk, sjarm og humor i alvoret. Her er det stemningsgaranti!

Johannes Holtmon (solo)
Johannes Holtmon er en artist og låtskriver fra Trondheim, som skriver fengende og underfundige låter på dialekt. Uttrykket er en blanding av indiepop og visemusikk, hvor også sjangre som bossa nova og disco dukker opp. I sentrum av det hele ligger hans treffende og ofte humoristiske tekster om unge mennesker i dagens norske samfunn.

Folkehelsa
Folkehelsa blander elementer fra folkemusikk, viser, rock, pop og punk. Med den uvanlig forfriskende kombinasjonen av synth, bass, fele, trommer og vokal, lager bandet sjangeroverskridende musikk som er overraskende, fengende og meningsfull. I et samfunn der musikk ofte handler om å realisere seg selv og kverne rundt egne utfordringer og livserfaringer, ønsker Folkehelsa å vise solidaritet og samhold med de som kjenner på urettferdighet.