NAUD // Betong

Kristine Fidje Olsen Konsert
torsdag
1.
november
2018
klokken
20.00
Betong Kjøp billett (100,- / 50,-)

Torsdag 1. november.
CC: 100,- / 50,- for aktive.
ID: 18

NAUD er en oslobasert duo som slapp sitt debutalbum, «Hlíf», digitalt den 11. juni. Siden den gang har de rukket å spille på både mindre og større scener. Albumet tar for seg menneskets eksistensielle spørsmål og det musikalske fokuset omhandler det organiske i møte med det elektroniske hvor stemmen er i fokus. NAUD vil med sine melankolske og nordiske toner ta med lytterne på en reise gjennom et spekter av følelser, stemninger, tanker og spørsmål. I et moderne og kunstnerisk lydlandskap vil de dele sine erfaringer fra nedturer og oppturer.

Duoen består av Joakim Boberg på vokal, tangenter og produksjon, og Frøydis Arntzen Dale, på live elektronikk, produksjon og kor. De både skriver, produserer og fremfører låtene sine selv, i tillegg til å jobbe med det visuelle og konseptuelle. Når de spiller live har de også med seg Marius Myhre på trommer og Ida F. Kampenhaug på live visuals.

NAUD ønsker å være uavhengige av trender, meninger, tradisjoner og begrensninger. De er spontane, ambisiøse, drømmende og fulle av drivkraft. Med musikken sin vil de få folk til å stoppe opp, glemme tid og sted og ta en pause fra virkeligheten. På Chateu Neuf den 1. november vil de for første gang etter sin albumdebut fremføre helt ny musikk!

Link til album: http://phonofile.link/hlf