MÍO – Slippkonsert for debutalbum // Chateau Neuf // Pres. av Konsertforeningen Betong

lørdag 10. juni
kl. 20:00
Pris: 150 / 95

MÍO inviterer til slippkonsert for sitt debutalbum ‘Ingen tid å miste’ på Betong 10.juni!

Folkrock-bandet MÍO har kommet som et stjerneskudd på rockehimmelen, og slipper sitt etterlengtede debutalbum 9. Juni på Lilith Records. MÍO inviterer til slippkonsert og en uforglemmelig fest på studentscenen Betong 10. Juni. Deres album “Ingen tid å miste” vil fremføres i sin helhet og blir startskuddet på MÍO sin turnésommer 2023, der de skal blant annet spille Midgardsblot Festivalen og Telemarkfestivalen. 

Det eventyrlige bandet har tatt undergrunnsscenen med storm. Med en enorm formidlingskraft og den kraftfulle vokalen til frontfigur Dionisia Fjelldalen, har bandet imponert og virkelig overbevist som et sterkt liveband. Den aktive sekstetten har levert engasjerende og unike konserter på mange scener rundt om i Norge, som har fanget publikums oppmerksomhet. Et av Norges mest unike up-and-coming band, som må oppleves live!

Musikken fenger og treffer hardt, uten å miste balansen med sine mer dynamiske og sårbare sider. Gruppa henter inspirasjon fra norsk folkemusikk, 70-tallsprog, norsk rock og punk. Bruken av instrumenter som trekkspill, hardingfele, krulling og fuzza gitar har skapt nye inntrykk, og gitt stort rom for lek og eksperimentering. Med så mange ulike inspirasjoner, har MÍO klart å skape seg et eget, særpreget musikalsk uttrykk, som er gjenkjennelig og allikevel unikt. 

Bandet lover å servere en uforglemmelig konsert og som et solid pangskudd for kommende albumturné på Betong denne junikvelden. Det blir et gjennomført liveshow, med gjester, farger, rytmer og høy go’lyd.

Bandet sin besetning består av Dionisia Fjelldalen på vokal, Marianne Larssen på bass, Jakob Nome på gitar, Maja Hveding Styffe på feler, Henrik Hagen Johnsen på piano, nyckelharpe, trekkspill m.m. og Eilif Hallingstad Finnseth på slagverk.

Det blir også afterparty med DJ Lompa og feiring i etterkant av konserten. Alle publikummere er velkomne til fest, moro, dans og MÍO-tek i byens “Must be” konsertscene. MÍO og DJ Lompa garanterer høy allsangfaktor, ABBA stemning, folkemusisk glede og Råkk, med stor Å.  – En kveld duket for Fålk ‘n’ Råll! 

Velkommen til MÍO sitt albumslipp!