MedHum presenterer: Standup for Leger uten grenser

André Nilsson Dannevig Stand-up
torsdag
8.
september
2016
klokken
20.00
Annetsteds Kjøp billett (275)

MedHum presenterer standup-komedie for en god sak!

Er du klar for en festaften av de sjeldne? Oslos legestudenter (MedHum) har samlet et stjernelag av Norges fremste komikere, som garantert får opp stemninga.

Jonas Kinge Bergland, Bjørn-Henning Ødegaard, Joachim Skage, og improinnslag fra Mikkel Niva, Olli Wermskog og Andreas Tønnesland som har erfaring fra Det Andre Teateret.

Alle inntekter fra showet går uavkortet til Leger Uten Grensers tuberkuloseprosjekt i Mumbai i India. Vær med og støtt et fantastisk arbeid! Ta med deg tante, bror, naboen og dama og la deg underholde til randen. Lattergaranti.

Pris: 250 kroner
Sitteplasser
DØRENE ÅPNER KLOKKEN 19.00
SHOWSTART 20.00

Aldersgrense på Chateau Neuf: 18 år
Billetter kjøpes på billettservice (i salg fra 24.08)

————————–————————–————————–
INFORMASJON OM MEDISINERMES HUMANITÆRAKSJON

Visste du at tuberkulose er den infeksjonssykdommen som tar flest liv verden over? Hele 1/3 av verdens befolkning er smittet av tuberkulose, hvert år dør rundt 1,5 millioner mennesker.

I tilleg rammes hvert år rammes over en halv million mennesker av multiresistent tuberkulose som er svært vanskelig og smertefullt å behandle- og kun 2 prosent av disse har tilgang til behandling! Det er på tide at vi får øynene opp for denne forferdelige sykdommen og gjør en innsats for å bekjempe den!

MedHum (Medisinernes Humanitæraksjon) er en aksjon drevet av medisinstudenter der alle inntektene går til Leger uten Grensers arbeid mot tuberkulose i India (AIDS TB Mumbai i India).

For mer informasjon se medhum.no
Stopp tuberkulose- det vi har glemt er andres hverdag!