ManicMonday: Norsk Råkk

Sofie Brunvoll Manic Monday
mandag
24.
april
2017
klokken
20.00
Klubbscenen Kjøp billett (40 / Gratis)
NORSK RÅKK
Norsk Råkk har i en årrekke markert seg med sine høyenergiske og upretensiøse liveshow landet over, og blander sammen musikalske elementer og stilarter med samme selvfølgelighet som de bytter instrumenter på scenen under konsertene sine. Den dansbare punkrocken, med innslag av ska-rytmer og melodisk reggae, appellerer til et bredt publikum, og lokker frem den gode feriefølelsen – om det er festivalsommer eller den svarteste vinter. Nå er blåserekka blankpussa og Norsk Råkk er klare for å slippe ny skive på Big Day Records. Første låt ut er bangeren Skarpladd:

”Skarpladd handler om følelsen av at det alltid er en eller annen bedreviter som venter på deg rundt neste hjørne for å fortelle deg hvem du er og hva du skal mene og gjøre. Noe sårbare sjeler kan få direkte angst av. Man havner i en slags indre krigssituasjon. Når jeg synger om krigsoppgjør i låta, betyr det vel at man heller skal gå midt i gata og finne seg sjæl.” – Jonas Kjærnsrød

Norsk Råkk debuterte med sitt første album «Pløyd Mark» i 2011 på Tonehjulet Kräftpest. Skiva ble godt mottatt. Høsten 2012 begynte bandet å spille fast med blåserekke på konserter, og følger opp med «Hjerter EP» (7 låter) vinteren 2013. Vinteren 2014 slippes albumet Panoramaskrik, som viser et band som buldrer av energi, og flere av låtene markerer seg bredt både på radio og blant fansen. Norsk Råkk jobber nå med boookingbyrået JS Artist, og skal slippe nytt album høsten 2017 på Big Day Records.

CC: 40/45 (kontant/kort)
ID: 18
Venue: Klubbscena

Medlemmer av DNS og ESN får gratis inngang