ManicMonday: Me & the Julios, supp: Hey, Wait!

Camila Luque Konsert
mandag
9.
mai
2016
klokken
20.00
Klubbscenen Kjøp billett (40 / Gratis)

ME & THE JULIOS
Me and the Julios har med sin særegne indie-sound og norske tekster gjort seg til et merkbart band i det unge musikkmiljøet i Oslo. Det siste året har bandet vokst mye musikalsk, og fanbasen har utvidet seg betraktelig. Det er følelsesladd, gitarbasert musikk, og det skal godt gjøres å ikke bevege seg når du hører dette bandet live.

I år er det så langt sluppet 3 nye låter, og 23. oktober slippes deres andre EP “Ingen sjans mot livet”!

Utdrag fra presseoppslag:
– Studentradioen i Bergen listet nylig singelen “Jarle Klepp” og skrev; “Det er så bra at de lett kan bli Noregs neste store band.”
– Musikkmagasinet Hissig har skrevet; “Dette er bandet som har potensiale til å bli morgendagens folkefavoritt.”
– I forbindelse med en oppvarmingsjobb for Jonas Alaska skrev Rampelysnytt følgende: “Undertegnede må innrømme at taktfoten trippet hyppigere her enn på Alaska. Vi snakker om to ulike type klasser som ikke lar seg sammenligne, men det er likevell noe besnærende med dette røffe, dagligdagse, og norske med et snev av samfundsrealisme. Hvor Alaska er mer rafinert, er lydbildet her frisk, rett på sak og liketil.”

Instagram: @meandthejulios

 


HEY, WAIT!
Hey, Wait! er et nyoppstartet band med base i Oslo/Trondheim. Med fokus på de gode låtene og energisk samspill tar de med seg elementer fra indie, pop-rock, folk, og jamrock. I bunnen ligger en stor kjærlighet til musikken som spilles, og et ønske om å gi lytteren en meningsfull musikkopplevelse.

 

Er du interessert i å arrangere konserter og booke band? Bli med i Arrangementsutvalget og ManicMonday-gjengen, og bli med på å booke til Oslos nye konsertscene for up-coming artister. Send en mail til manicmonday@studentersamfundet.no