ManicMonday: KongSverre

Camila Luque Konsert
mandag
15.
februar
2016
klokken
20.00
Glassbaren Gratis
Kanke-Kalle-Det-Turnéen
KongSverre har spilt på en rekke festivaler i årenes løp: Slottsfjell, Numusic, Insomnia, Øya, Musikkfest Oslo mm., men huskes kanskje best for de hyggelige konsertene på ulike steder i Oslo i neslesesongen. Kongens neslesuppe har vært et kjærkomment innslag i kosten for mang en byvandrer som ellers lever på kebab og det man måtte få i seg av næringsstoffer gjennom tappekranene i byens vannhull.
Nå står altså «Kanke-kalle-det»-turnéen for døra, der Sverre reiser rundt med en gitar for å bli kjent med nye låter og nye mennesker. Han spiller nytt og gammelt materiale aleine i akustisk drakt, så det er mulig å få et gjenhør med låter som Utlandet, Ballonger og Friteatergruppa di i tillegg til de nye låtene som handler om alt fra bikkja hans til klimapolitikk. Dette blir å høre på en søt liten konsertscene nær deg snart!
Hittil bekrefta datoer for 2016:
14. januar – Apollon platebar, Bergen
16. januar – Tante Gerda, Hamar
29. januar – Ila Brainnstasjon, Trondheim
15. februar – Glassbaren, Chateau neuf, Oslo
20. august – Indianerøen, Stangholmen ved Risør.
Er du interessert i å arrangere konserter og booke band? Bli med i Arrangementsutvalget og ManicMonday-gjengen, og bli med på å booke til Oslos nye konsertscene for up-coming artister. Send en mail til: manicmonday@studentersamfundet.no