ManicMonday: Freedumb & Göttemia, supp: Rotvelt

Therese Møllevik Konsert Manic Monday
mandag
4.
september
2017
klokken
20.00
Klubbscenen 50 / Gratis

FREEDUMB
Freedumb gjorde comeback med skiva Feeding The Tapeworm i 2016 og la ut på en omfattende Norgesturné. Musikalsk beveger bandet seg mot mer melodisk skatepunk og har rekrutert Petter Cindahl fra Bits Between som ny trommis. Ny singel ute på Big Day Records 31. august.

GÖTTEMIA
Göttemia er legender å regne med innen punkrock scena i Norge og har turnért land og strand både innenlands og på kontinentet de siste 10 årene. Bandet har sluppet en haug med diverse utgivelser og det snakkes om et nytt album med freskt materiale engang i slutten av dette tiåret.

ROTVELT
Rotvelt skyter melodiøse rockrop fra hofta med referanser fra britisk punk og gammel hardcore, og gir deg “in your face” opplevelse av den gamle skolen hvor alt fancy stuff har blitt fjernet til fordel for musikken.
3 år har gått siden Oslotrioen Rotvelt ga ut sitt første album «En Dårlig Dag Å Dø». Nå slippes det andre albumet «En Fortapt Bror». Singlene «Kråkenes Ting» og «Hvert Gatehjørne» har gitt oss en smakebit fra albumet, og bidro blant annet til at Rotvelt ble booket til hovedscenen til Spydeberg Rockefestival og klubbdagen til Øyafestivalen.

Doors: 19.45
Venue: Klubbscena
CC: 40 / 50 (ticket / door)

Gratis for medlemmer av DNS.