Monkey Plot + Moskus

Thomas Husmo Litleskare Lillesalen Konsertserie
fredag
7.
desember
2012
klokken
20.00
Klubbscenen 100 / 50

Monkey Plot startet som en elektrisk gitartrio og spilte en salig blanding mellom friimprovisert rock og jazz, men har det siste året gått over til å kun bruke akustiske instrumenter. Dvs. kassegitar, kontrabass, trommer og div.perkusjon.

Vi spiller lavmelt akustisk musikk, inspirert av forskjellige typer folkemusikk, impresjonisme, minimalise så vel som Neil Young og Thurston Moore. Noe er dronete, noe er litt poppa og noe er pling plong.

Offisielt nettsted

Moskus

Moskus er en akustisk pianotrio som spiller egenkomponerte låter. Bandet har sitt utspring fra Jazzlinja i Trondheim, og består av Hans Hulbækmo fra folkemusikk- og progrocktradisjonen på trommer, Fredrik Luhr Dietrichson fra vise- og rocketradisjonen på kontrabass og Anja Lauvdal fra salme- og ikke minst gospeltradisjonen på piano.

Noen av trioens forbilder er mammaen og pappaen til Hans, Close Erase, Red Hot Chili Peppers og Your Headlights Are On. Fokus på lekenhet, samspill og stemninger er noe av det som kjennetegner Moskus. Navnet er hentet fra den gangen Fredrik traff moskus på Dovrefjell midt på natta.

  • Anja Lauvdal – Piano
  • Fredrik Luhr Dietrichson – Kontrabass
  • Hans Hulbækmo – Trommer

Moskus på MySpace