Lille-Åttende

Mia Langås Flåta Fest Foredrag Konsert
torsdag
7.
mars
2019
klokken
17.00
Betong Gratis

Et Eget Rom, Chateau Neuf og SVFF – Samfunnsvitenskapelig Fakultetsforening ønsker velkommen til en kveld med feministisk påfyll dagen før vi marsjerer i gatene for å kreve et mer likestilt samfunn.
Vi skal debattere, snakke og feire feminisme – i begrepets videste betydning. Det blir en kveld med viktige samtaler og musikk av dritbra damer.

Bekreftede deltagere:
Kamzy Gunaratnam – Varaordfører i Oslo og initiativtaker bak kampanjen #HunBørStille for Arbeiderpartiet

Mariama Ndure – Mariama finner seg selv i en overlapping av to svært forskjellige kulturer. Hun er født i Norge av gambiske foreldre og har alltid vært dypt knyttet til hennes Vest-Afrikanske røtter. Hun utrykker sin rike kulturarv gjennom vevede teksturlyder, kraftige vokaler og verdensrytmer i hennes musikk

DJ Zena Williams – Zena jobber i RadioRakel og som content curator, og har drevet som DJ i snart et år. Hun skal spille på slutten av kvelden, så bare gled deg til å danse masse til Dancehall & Afrobeat!!

Paria –  En Iransk-Norsk artist/låtskriver/produsent, som tross sin korte karriere allerede har fått til mye. Musikken har generert over 500K avspillinger, P3 listing og semifinaleplass under årets Urørt med debutlåten ”91”, og samme singel ble kåret til ukas låt på BBC Radio. Hun har bodd mesteparten av livet i forskjellige deler av verden, noe som har resultert i at musikken hennes er det hun selv kaller «genere blind». Hun er en DIY-artist som skriver, produserer og mikser sine egne låter – fra soverommet. Pariaer også aktiv innen andre kreative felt, og designer cover art selv.

Camara Christina Lundestad Joof – Camara Lundestad Joof er en Norsk-Gambisk dokumentar performance artist, manusforfatter og forfatter.

Program:
18.30 Dørene åpner
19.00 Sofasamtale med Kamzy Gunaratnam og Camara Lundestad om representasjon
20.15 Paria
21.15 Debatt om hvordan gjøre feministbevegelsen mer inkluderende ovenfor andre kjønnsperspektiver
22.15 Mariama Ndure
23.00 DJ Zena Williams

Medarrangører:
Venstrealliansen
Latin-Amerikagruppene i Norge på Blindern

Ta kontakt med etegetrom.nova@gmail.com for samarbeid eller andre henvendelser.