Kulturutvalget & Fifi von Tassel presents: Varietease

Alexandra L. Kristinnsdottir Upop
mandag
27.
oktober
2014
klokken
20.00
Betong Gratis

Mandag 27.oktober åpnes dørene til Betong for en kveld med glitter, glamour, puppedusker og særdeles høy champagneføring slik du sjelden har sett det!

Dørene åpner: Kl. 19.30
Showstart: Kl. 20.00
Diskusjonsdel: Kl. 21.15

CC: GRATIS!
Aldersgrense: 18 år

Fifi von Tassel presents: Varietease byr på burlesque på internasjonalt nivå med flere etablerte og dyktige artister. Det blir glitter og glamour i et show som passer publikum som er ukjent med burlesquens forunderlige verden, så vel som for deg som har god erfaring med å svinge duskene.

Vi kan stolt presentere internasjonale artister som:
Miss Knock out Noire (USA)
Miss Flora F. Ellatio (SYDEN)
Kiki Chérie (SVERIGE)

Øvrige artister:
Dedressed Darlings
Phoenix D’Vine
Luna Sugarcane
Novelty Starr

Kveldens show blir loset trygt i havn av Fifi von Tassel!

Fifi von Tassel presents: Varietease er et samarbeid med Kulturutvalget. Arrangementet holdes som en del av det faste mandagskonseptet Upopulær aften, og i kjent Upop-stil skal showet taes opp for diskusjon i etterkant.

Stripping er en sentral del av burlesque-opptredner, og kan både være et rent estetisk uttrykk og en politisk performance. Mange som utøver burlesque trekker frem nakenheten som avgjørende for slagkraften bak kunstformen, mens kritikerne gjerne trekker den frem som et ledd i selvobjektivisering i et allerede seksualisert samfunn. Kan man strippe(s) for selvtillit?

Burlesque-artistene Porcelain Puff, Miss Knock Out Noire og Fifi von Tassel blir med i kveldens Upopulære aften “Strippet for selvtillit” for å snakke om selvbilde, sex-appeal og stripping.