Knekklectric + Turid og Svein

Lina Vatten Konsert Show Sosialt
fredag
20.
oktober
2017
klokken
20.00
Betong Kjøp billett (150 / 100)

Knekklectric
Godordene har haglet over Knekklectric etter at bandet slapp sin andre fullengder i vinter. “For mange melodia” er stappet med nettopp dette; komplekse instrumentalpartier, originale låtstrukturer og vokalmelodier som setter seg raskt på minnet til lytteren. “Det låter jævlig fett”, skrev bergensmagasinet Stoff da platen ble sluppet av Tik Records i januar.

Knekklectric holder til i Bergen og spiller finurlig progressiv rock med underfundige tekster på ålesundsdialekt. Gjennom våren har bandet spilt konserter i Bergen, Ålesund, Oslo og Fresvik og låtene på nyeskiva har fått kjørt seg i flere programmer på NRKs DAB-nett. Selv om Knekkproggen synges på norsk, har låtene blitt spilt hos små radiostasjoner i Tyskland, Hellas, Canada og Belgia og amerikanske anmeldere på små prognettsteder som Exposè har anbefalt leserne å ta en lytt. “If you’re looking for sunshiny psychedelic rock with progressive leanings, For Mange Melodia provides 30 wonderful minutes to indulge your senses.”

Live kan Knekklectric best beskrives som en 655 kilos døv katt med spisse klør og myke poter.

“Teknisk begavede unge menn som øser av et melodisk overskudd av de sjeldne.” 5 / 6 Deichmans musikkblogg
“I storform på ny plate” 4 / 5 Evig Lyttar
“Et album så fullt av gode ideer at det kan få et langt liv hos lytterne.”
5 / 6 Bergens Tidende

Spotify:
https://open.spotify.com/artist/5FuLdmLZ9jQuymKPXF2X1S

Turid og Svein
Turid og Svein er en Oslobasert rocketrio som tar hverdagseksistensialismen til sitt ytterste med ærlige tekster på norsk. De leverer musikk med progtendenser i et punkformat.

Spotify:
https://open.spotify.com/artist/4KGKOiicbTm1lWwhyOPvvN