Sporv + The Society Of Poor Academics

torsdag 17. november 2011
kl. 18:0020:00
Pris: 50 / 30

Kaptein Pop ønsker velkommen til en latterlig billig trippelkonsert! Vi har hentet inn tre ferske, norske, spilleglade artister/band fra diverse steder i landet som skal både glede og varme denne kalde, mørke novemberkvelden!

Out of His Hands har dessverre avlyst.

Sporv fra Stavanger er et nylig etablert fenomen med fokus på varm og lyttekomfortabel indierock. Bandet ble dannet utifra et ønske fra gitaristene Audun S. Strand og Kristoffer Tønnesen, om å bevege seg vekk fra det riffbaserte, til å fokusere på helheten i låter. Dette har de i høy grad lykkes med! Til tross for et musikkmiljø med hardere uttrykk, har Sporv etter et halvt års fartstid rukket å feste klør i grunnfundamentet i oljehovedstaden. På samme tid har de spredd sine vinger, og omfavnet andre byer som Oslo, Bergen, Haugesund og Flekkefjord. Bandet har spennende planer for høsten, og er absolutt verdt å følge med på videre. De ble blant annet valgt ut for å spille under Fjellparkfestivalen 2011, som forøvrig kommenterte at Sporv imponerte med “både rolige låter med deilige melodier og heftigere greier, som hos alle som fikk høre på framprovoserte overdreven smilevirksomhet.»

http://www.myspace.com/sporv

Artisten Out of His Hands, bestående av Stian Skaaden, kan minne om Bright Eyes, kan minne om M. Ward, men er i bunn og grunn både særegent og vakkert, og noe av det koseligste som har kommet ut fra Ålesund. Magisk og gåsehudfrembringende er dette noe hele Oslo, om ikke hele verden, behøver å se med egne øyne, og høre med egne ører.

http://www.myspace.com/stianskaaden

 

The Society Of Poor Academics er et selv-beskrevet naiv minimalistindieband bestående av dikter og tegneserieskaper Eivind Kirkeby på keyboard og vokal. Musikken består av enkle akkorder og arrangementer kombinert med ærlige tekster om ensomhet, kjærrlighet og tegneserier. Bandet gjorde sin offisielle debut i 2008 med det selvutgitte albumet Du Fortjener Bedre Enn Eivind Kirkeby, og deres seneste albumutgivelse, Ingen Liker Eivind Kirkeby, er tilgjengelig på iTunes. Annerledes og artig, og absolutt noe alle og enhver bør få med seg!

 

http://www.myspace.com/thesocietyofpooracademics

BLI MED DA VEL!

30,- for medlemmer og 50,- ikke-medlemmer, med andre ord så godt som INGENTING!