Infomøte om Kommunikasjonsavdelingen

Trygve Bernhardt Haaland Møte
mandag
18.
januar
2016
klokken
17.30
Annetsteds Gratis

Kunne du tenkte deg å bli med i Kommunikasjonsavdelingen? Eller vil du bare vite hvem vi er? Vi holder infokveld på kontoret vårt på Chateau Neuf, og alle er velkommen! Vi holder til i 4. etasje, men kommer til å skilte godt fra foajeen. Kanskje vi også plasserer et hyggelig ansikt der for å vise veien opp! Selvfølgelig blir det noe å snackse på!

Vi er selve reklamebyrået til Chateau Neuf og jobber med mye rart innen PR, tekstarbeid, design og IT. Til daglig består vi av ca. 40 aktive. Vi studerer alt mulig forskjellig, og noen av oss studerer ikke i det hele tatt.

Som frivillig i Kommunikasjonsavdelingen blir du del av en gruppe innen flere fagfelt, og du får også kontakt med resten av frivilligmassen på Chateau Neuf. Å jobbe frivillig er nemlig ikke bare jobb, det er også veldig mye lek og moro. Om du er typen som fester halve kvelden eller hele natten spiller ingen rolle – alle er velkommen hos oss. I løpet av året har vi hyttetur, galla, inspirasjonskurs, temafester, hengekvelder, workshops og mere til. Og om vi kjeder oss en dag tar vi med oss engangsgriller og frisbee til nærmeste park.

Send oss gjerne en epost om du lurer på noe, eller ikke har mulighet til å komme på infokvelden men likevel vil bli med til oss på kak@neuf.no

Hurra og velkommen!