Improteater for nybegynnere

terje brevik Annet Impro
lørdag
11.
november
2017
klokken
12.00
Biblioteket Gratis

Improteater er kjempemorsomt og noe alle kan lære!

Kurset passer for alle, uansett alder eller erfaring. Man trenger ikke ha drevet med teater for å delta på dette kurset.

Gjennom morsomme øvelser og leker vil du få en innføring i grunnleggende improvisasjonsteknikker og begreper som tilbud, aksept, status og spontanitet. Disse vil gjøre deg bedre på samarbeid, lytting og kreativitet.

Målet med kurset er å gi en grunnleggende innføring i impro innenfor trygge rammer og på en inkluderende måte! Det vil blant annet si at ingen tvinges opp på en scene for å “prestere” foran de andre deltakerne.

Tidspunkt:
Lørdag 11. november 12:00 – 17:00
Søndag 12. november 13:00 – 18:00

Kurset går over to dager og koster kr. 800, eller 600,- for medlemmer av Det Norske Studentersamfund. For å sikre god oppfølging til alle deltakere er antall kursplasser begrenset. Kurset er åpent for alle over 18 år.

Påmelding eller spørsmål sendes til improfornybegynnere@gmail.com.

Kurset ledes av Terje Brevik fra Impro Neuf. Terje er utdannet dramapedagog, spiller regelmessig improteater i Oslo og har lært impro av Keith Johnstone, hos Loose Moose Theater i Calgary, iO Theatre og The Annoyance i Chicago, og Det Andre Teatret i Oslo.