Hokus Pokus (1993)

Karina Petrova Film Supermandag
mandag
17.
oktober
2016
klokken
19.00
Lillesalen 60 / 40

It’s just a bunch of Hocus Pocus!

«I 1693 var søstrene Sanderson henrettet for å praktisere magi…» For noe tull, tenkte Max og tente på et svartflammet lys inne i et heksehus. 300 år etter å ha blitt henrettet kommer Winifred, Mari og Sarah flyvende ut av huset sitt i Salem på sopelimer og andre husholdningsartikler. De var ikke en myte likevel.

Sanderson-søstrene er tilbake, men de har kun en natt på å sikre at de blir. Max må derimot prøve å sikre det motsatte. Han er heldigvis ikke alene mot de tre skumle damene. To tenåringer, en liten jente, en svart katt og andre skapninger du ikke har forventet skulle hjelpe samles på denne Allehelgensnatten for å kvitte Salem med Sanderson søstrene for godt. Når Winifred (Bette Midler) synger I Put a Spell on You er hun veldig overbevisende og mye kan gå galt.

English:

300 years after being executed, the Sanderson sisters are back in Salem and they have only one Halloween night to ensure that they stay. A black cat, flying brooms (and vacuums) and the amazing Bette Midler performing I Put a Spell On You are some of the reasons you should watch this movie!

Fakta:

Regissør: Kenny Ortega
Årstall: 1993
Land: USA
Format: DVD
Lengde: 96 min

Pris: 40,- / 60,- + kontingent 25,- (kontingent betales ved førstegangsbesøk og er semesterbasert)

Billetter kan kjøpes i døra.