Galleri Neuf: utstilling med Jara Marken

Liv Fallberg Utstilling
tirsdag
27.
november
2018
klokken
18.00
Galleriet Gratis

Velkommen til semesterets siste utstilling i Galleri Neuf!
Vi presenterer “UltraNaive” av Jara Marken. Utstillingen åpner tirsdag 27. november kl 18. Alle medlemmer og ikke-medlemmer er hjertelig velkommen, og det vil bli servert forfriskninger.

Utstillingen holder også åpent resten av uka, kl 16-18 i hverdager, og 13-16 lørdag og søndag.

——

Jara Marken (1991) ble uteksaminert fra kunsthøgskolen i Oslo våren 2018.

Hun arbeider med skulptur, bilde og installasjon. Hun inspireres av naturen, og skiftninger som finner sted og påvirker oss underbevisst. Gjennom abstraksjon, klare farger, rytme og repetisjon utforsker hun ulike teksturer og kvaliteter og overfører dette til sitt visuelle landskap. Hennes arbeider uttrykker en lekenhet i tilnærmingen til eksistensen.

”Jeg forsøker å gripe det umiddelbare, mine erindringer gjenfortalt gjennom form og farge. Fragmenter som fortelling. Det kan være en farge, et lys, en lyd som gir en bestemt sinnsstemning. En bevegelse jeg overfører i skulptur, fargesammensetninger som komplimenterer hverandre.

Ved å repetere og transformere formspråket mitt i forskjellige medier, for så å sette det sammen til installasjoner, ønsker jeg å invitere betrakter inn i min prosess og streben etter visuell poesi”