Førpremiere på Jakten på Berlusconi

urda Film Utekino
lørdag
16.
august
2014
klokken
21.00
Annetsteds Gratis

“Norges morsomste skuespillere samles på travbanen!”

Obs- visningen er flyttet til teltet på Fredrikkeplassen, på Blindern

Tradisjon tro inviterer Cinema Neuf til gratis utevisning i anledning semesterstart. I år har vi førpremiere på den norske komedien Jakten på Berlusconi.

Den smålubne travkusken Bjarte får ikke lenger de gode hestene og må i desperasjon ty til fusk for å betjene stor gjeld. Et mislykket dopingforsøk ender med kidnapping av premiehesten Berlusconi og jakten er i gang.
I filmen møter vi en ansamling av noen av Norges morsomste skuespillere, som Atle Antonsen, Morten Ramm, Edward Schultheiss og Jon Øigarden. Ole Endresen har lang erfaring både som manusforfatter, produsent og regissør av komedier både for TV og film; og er kjent for Team Antonsen, Ut i vår hage, Etaten, episoder fra Lillyhammer, og Kong Curling.

filmplakat

Regi: Ole Endresen
Skuespillere: Atle Antonsen, Morten Ramm, Henriette Steenstrup, Bjørn Floberg, Jon Øigarden, Odd-Magnus Williamson, Edward Schultheiss, Veslemøy Mørkrid, Jan Sælid
Sjanger: Komedie
Manus: Ole Endresen
Nasjonalitet: Norge
Språk: Norsk
Produksjonsår: 2014
Lengde: 1 t. 32 min.
Produksjonsselskap: 41/2
Distribusjon: Euforia Film

 

Sted: Fredikkeplassen, i det store teltet, på Blindern. Ankomst: Ta t-banen til Blindern, følg oppsatte skilt til Fredrikkeplassen.