(AVLYST) Eventyrtimen presenterer nytt rollespillsystem

onsdag 18. mars
kl. 16:00
Pris: Gratis
Arrangeres av Radio Nova

Det fantastiske radioprogrammet Eventyrtimen og forfatterduo Tony Bakkejord og Ole Åsli har utviklet et helt eget rollespillsystem, og under Novafest skal det for første gang testes ut foran et publikum! 🎲 Rollespillsystemet er inspirert av Bakkejord og Åslis To konger – en triologi med historisk fiksjon om vikingtiden. ⚔️

«Filosofien bak systemet har bunnet mye i at det skal være et system som er enkelt å forstå, at terskelen for å begynne er lav og at man lett kan sette seg inn i det. Videre er det bygget slik at det spiller en større rolle om man er god eller dårlig i de forskjellige egenskapene i spillet. Det vil si at de bonusene du har som du legger til terningen har større påvirkningskraft enn i for eksempel D&D5e. Systemet bruker egne terninger og en unik oppbygging av karakteren.»

Ole Åsli blir med Eventyrtimen på scenen i Glassbaren på Chateau Neuf.

CC: 0,-
Aldersgrense: Åpent for alle!


⚔️ Om Eventyrtimen
I Eventyrtimen på Radio Nova får du bli med når fire fantasifulle folk spiller Dungeons and Dragons, og hvilke eventyr og mysterier de støter på underveis. I hele tre sesonger har de spunnet fantastiske eventyr om Trollskalletrioen, karakterene de møter på og mysteriene som skjuler seg rundt neste sving.

Tidligere har de hatt liveshow på Tiltcast 2.0, og de har planlagt flere spennende opptredener i fremtiden. I mellomtiden kan du, som alltid, høre dem på Radio Nova hver lørdag 14:30-15:30 eller som podcast.
https://radionova.no/programmer/eventyrtimen
https://soundcloud.com/eventyrtimen

⚔️ Om Ole Åsli
Ole Åsli, sammen med barndomsvennen Tony Bakkejord, står bak triologien To konger. Til daglig jobber han som førsteamanuensis ved UiT og har doktorgrad i psykologi.

⚔️ Om Novafest
Novafest er Radio Nova sin årlige musikk- og kulturfestival i Oslo for alle som er interesserte i å oppdage nye, lovende artister og kunstnere! Festivalen ble for første gang arrangert i 1990, og har siden den gang blitt arrangert over hele Oslo med fokus på nye, fremadstormende artister, fotografer, kunstnere og andre kulturutøvere.

Fullt program finner du her: Novafest 2020