EuroISHion

lørdag 21. mai 2022
kl. 20:00
Pris: 195 / 155

Tradisjonen tro går EuroISHion-finalen av stabelen 21. mai, og skal vi tro vertsnasjonen Narnia blir dette den dyreste og mest påkostede finalen noensinne! Helt siden fjoråets vinnerlåt «I give a love» fra faunene I gruppa Care.Paravel stakk av med seieren, har vi gledet oss. Narnia er som kjent Europas episenter for kultur, frihet og åpenhet, og utestedene rundt Cair Paravel og Steinbordet er myteomspunnet for sine dansegulv. I mai inviterer Narnia hele Europa til fest! «Welcome, Europe! ENTER THE CLOSET, together are we LIONS!» (Or should we say Aslans?)

EuroISHion er et samarbeidsprosjekt mellom Døgnfluer og En Gjeng Med Idioter. På kun ett døgn skal over 150 mennesker skape alt innholdet til en helaftens fiktiv Eurovision-finale i Storsalen på Chateau Neuf.

Kvelden inneholder alt en Eurovision-finale skal inneholde, og publikum stemmer fram vinneren av EuroISHion 2022. Dere får se bidrag fra stolte ESC-nasjoner som Sverige, Romania, Italia, Mordor, Åse KleveLand, og selvfølgelig årets vertsnasjon; Narnia! Etter showet blir det Eurovision-klubb på Betong, og det er fare for at dette blir vårens vakreste eventyr! Døgnfluer og En Gjeng Med Idioter er to grupper fra Oslos unge scenekunstmiljø. De er begge opptatt av fellesskap og samarbeid, og EuroISHion føyer seg inn i rekken av prosjekter med disse verdiene i bunn.

Arrangementstidspunkt/konsertstart : 20:00
Dørene åpner : 19:30
Varighet : 150 min