Gratiskonsert med EMIR + Kamferdrops

lørdag 24. august
kl. 22:3001:00
Pris: Gratis

I forbindelse med Studentslippet har vi gleden av å ønske velkommen til en gratiskonsert du ikke kan gå glipp av. Vi har to unge, talentfulle norske artister på scenen i Betong denne kvelden:

EMIR

Emir Hvidsten Hindic, kjent under artistnavnene EMIR og Onge $ushimane, er en norsk rapper og vokalist fra Bergen. Sammen med Kristoffer Uthaug utgjør han rapduoen Sushi X Kobe som ble startet i 2013.

Med en svært kreativ oppvekst i bakhånd, hvor han blant annet er trent i klassisk cello, har Emir et spesielt gehør for musikk og kreativ utfoldelse. Sjangermessig beveger Emir seg mellom hip/hop, pop og RnB, men han henter også inspirasjon fra tidligere ravekultur. Låtene som venter oss vil klart og tydelig markere seg i det urbanske landskapet som noe nytt og spennende.

På kort tid ble Sushi X Kobe et aldri så lite fenomen i norsk rap. Lojale fans. P3-listinger. Kontroverser. Sommerhits. Mediaoppslag. Og selvsagt utallige festivaler som ble revet ned av ivrige moshpits og en voldsom live-energi.

Emir lover at solomaterialet blir mer av det samme, men også tydelig annerledes enn Sushi X Kobe sine utgivelser.

– Det blir kanskje ikke privat, men absolutt mer personlig. Med Sushi X Kobe Reagerte folk fordi vi ristet litt i dem, ikke listet oss rundt grøten og ikke pakket ting inn metaforer, og det er sånn jeg er. Jeg vil fortsatt at folk skal føle noe og hvis det er ubehag, så er det all good, fortsetter han.

I tillegg til Emir, får vi også musikk i en litt annen stil.

Kamferdrops

Heidi Musum, bedre kjent som Kamferdrops, gjorde sukksess med sin remake av “Jag trodde änglarnas fanns” sommeren 2017. Låten danket selveste Justin Bieber ned fra førsteplassen på Spotify hos SötaBror, og ble der gjennom hele sommeren. Her i Norge har den også streamet til gull! Artisten selv har følgende å si om suksessen:

– Min første konsert spilte jeg for over 20.000 mennesker. Jeg holdt på å mige på meg!

Siden superhitten har ikke Kamferdrops ligget på latsiden, hun har blant annet streamet til Gull med låten Tusen Bitar, avsluttet Spellemann med Ole Ivars og Elisabeth Andreassen, spilt inn Norges dyreste musikkvideo, snudd det legendariske utestedet Spy Bar på hodet med sitt releaseparty, tellet ned til nyttår på SVT foran fire millioner mennesker og ligget på Spotifys topplister med den svenske rapperen Adel.

Sted: Betong, Chateau Neuf
Dørene åpner: kl. 21:30
ID: 18 år (med studentbevis) / 20 år
CC: Gratis