Det vi skrev som barn

Vilde Alette Monrad-Krohn Boktorsdag
torsdag
6.
oktober
2016
klokken
19.00
Annetsteds Gratis

Hvordan vi tenkte og skrev som barn kan forklare mye av hvem vi ble som voksne. I brev til venner, dagbøker, lapper til familien og andre skriblerier finnes gullkorn fra barnemunn, som en gang føltes viktig å få ned på papiret. Til ære for de fine, vanskelige og utrolig pinlige øyeblikkene fra oppveksten inviterer BokTorsdag forfattere og komikere til scenen!

Inspirert av den kanadiske podcasten “Grownups read things they wrote as kids” vil de dele rare små tekster, fra de var rare og små selv.

STED: Kulturhuset LAB

Deltakere: Gine Cornelia Pedersen, Marie Aubert, Sofie Frøysaa, Arne Svingen, Sondre Midthun, Martine Næss Johansen, Nicolai Houm, Kjersti Annesdatter Skomsvold, Bror Hagemann, Jon Krog Pedersen og Tone Elisabeth Hødnebø!

Ansvarlig for arrangementet er Vilde Reichelt, Vilde Alette Monrad-Krohn og Maren Simonsen. Vilde studerer lingvistikk på Universitet i Oslo og har vært redaksjonsmedlem i BokTorsdag et halvt år. “Det vi skrev som barn” er hennes første arrangement. Maren Simonsen har en bachelor i nordisk, vært redaksjonsmedlem i BokTorsdag i ett år, og har tidligere holdt arrangementer som “Hva er greia med krim?” og “Lyrikken lever!”. Vilde Monrad-Krohn er redaktør i BokTorsdag, hun studerer journalistikk og litteraturvitenskap og har tidligere hatt arrangementer som “Den skeive romanen” og “Norge 2084”