Studentkro pres. Den Store Festen

på Chateau Neuf
lørdag 23. august 2014
kl. 21:0003:00
Pris: 150 / 100

Betonglogo_josef_bamba_black

Josef Bamba er Pacha Ibiza resident dj. Han gjorde sin første headliner i hovedrommet på Pacha Ibiza i en alder av 20år. Nå, fortsatt bare i begynnelsen av tjueårene har han gjort offesielt remix arbeid for Thomas Gold, Dim Chris, Jerry Ropero og DJ Roog for å nevne noen, spilt på noen av de mest prestisjefylte klubbene i verden, turnert land som Spania, Tyskland, Italia, Russland, og gjort spillejobber under Winter Music Conference i Miami, og gigs i Mexico, Brasil, Midtøsten, Sør-Korea og hele Europa. Det hele startet i 2008 da han vant en av de mest prestisjefylte DJ konkurransene i verden – Movida Corona World Championship. For dere som vil lese/se/høre mer om denne megaspennende DJ’en:
Josef Bamba Brasil 
Pacha Ibiza artikkel Josef Bamba – One of Us 
Pacha Agency

Klubbscenen Chris Viviano Logo Full

Chris Viviano har spilt på de beste clubbene i Skandinavis hovedsteder siden 2010. Om det er lette toner i solen eller tunge clubset står musikken alltid i fokus. Det viktigste er kvalitet og ny musikk til folket. Han har de siste månedene blant annet vært å finne på Gudruns, Nox, Red Bull, Hemsen, Palmesus, Kick og NRJ. Chris kommer til Chateau Neuf for å lage #stæmning

Foajeen

Charlie Roennez logo blackCharlie Roennez er mest kjent for sine energiske tech house sett både i Norge, Ibiza, England og Brasil for å nevne noen land, men det er en ting til som aldri gir slipp!! Han er nemlig fast dj på noen av Norges råeste afterskier gjennom hele vinteren.. Han spiller på Beitostølen, i Trysil og Hafjell gjennom hele vinteren, og med sin kompetanse på musikk er det ingen overraskelse at han takler denne sjangeren også til fingertuppene! Han er også bookingansvarlig av djs på nevnte steder og vet hva en riktig afterski skal inneholde.

Andre djs å se frem til:

dj Moodswing
dj Beautiful
Ingemar – Sax on the bar (Ingemar spilte blant annet i bryllupet til Prinsesse Madde og hennes Chris i Stockholm i fjor sommer. En festgarantist!)