Cinema Neufs programmøte

Helene Aalborg Film Møte
onsdag
6.
november
2013
klokken
18.00
Lillesalen Gratis

Vil du vise film hos Cinema Neuf våren 2014? Vi vil gjerne ha deg med på laget!

1. Send inn en forslag til temaserie (se under) til styret@cinemaneuf.no innen søndag 3. november.

2. Møt opp på programmøtet 6. november i Lillesalen, Chateau Neuf, og presenter forslaget ditt.

——–

Som aktiv i Cinema Neuf er man med i en av tre redaksjoner: Supermandag, Tidsbilde eller Filmrulltorsdag. Hver av disse redaksjonene arbeider med 2-4 temaserier som blir valgt fram på programmøtet. En temaserie kan for eksempel konsentrere seg om en regissør, en tidsepoke, en sjanger, eller noe helt annet som kan binde filmene sammen som en rød tråd.

Det er lurt å ha et tydelig (innsnevret, hvis du vil) tema, sånn at de andre på programmøtet får en klar forståelse av hva du vil gjennomføre, men samtidig er det lurt å ikke ha spikret spesifikke filmer for sikkert. Du bør for eksempel kunne gjennomføre temaet ditt selv om du ikke får tak i rettigheter eller en kopi av akkurat de filmene du har bestemt deg for på forhånd, og du bør være åpen for filmforslag for andre i redaksjonen innenfor det temaet du har fått valgt fram.

De fleste temaserier har cirka 4 visninger gjennom semesteret, men dette avhenger av sammensetningen i hver redaksjon. Når temaene er valgt fram, er det opp til hver redaksjon å fordele datoer til visninger.

Det er utrolig spennende og gøy å gjennomføre egne filmvisninger, og vi håper du vil gripe denne sjansen til å få prøvd deg som kinosjef!

Det vil bli servert gratis brus og kjeks på programmøtet. Velkommen!