Cheap Karma + Sweet Nothing

Lina Vatten Konsert Show Sosialt
fredag
3.
november
2017
klokken
20.00
Betong Kjøp billett (100 / 70)

Konsertforeningen Betong presenterer:

Cheap Karma
Sweet Nothing

Fredag 3. november
Klokken 20:00
CC: 100 kr / 70 kr (Ordinær/medlem)
ID: 18 år

CHEAP KARMA
Cheap Karma er en kvintett kokt sammen av ungt og brusende blod. Musikken er energisk og levende som en frisk urban storm som kaster seg inn over et ellers svært tradisjonelt rocke-marked, med beats du både kan head-bange og danse til.

Tekstuniverset er bredt og kan kjapt skildres som en moden aggressiv opposisjon, men samtidig innskudd av ungdommelig, nær melankoli. Samtidig som bandet har en hard policy om
å blåse andre band av scenen, så uttrykker bandet seg sterkt i
studio, og går langt inn i kreative prosesser for å gi låtene mer
liv, og verdt flere runder på spilleren.

I September 2016 slapp bandet sin andre EP “Phrenic”, spilt inn i
England med produsent Paul Reeve (Muse, Razorlight, Supergrass). Resultatet ble et særegent produkt som høstet lovord om “en av norges beste rocke-vokalister” og blant annet 5/6 fra FVN og 8/10 fra NRK Sørlandet. Bandet har tidligere blitt plukket ut som et av Sørlandets mest lovende artister og høsten 2017 slipper de to nye singler i tillegg til et side-prosjekt med instrumental-verk.

Spotify:
https://open.spotify.com/artist/5WIere5i4QoPRdSNOPeY7k

SWEET NOTHING
Sweet Nothing er et rock/post punk-inspirert band fra Oslo. Bandet på fire henter innstillingen sin fra punken og riffene fra rocken, noe som gir en rå og upolert liveopplevelse. De inspireres av band som The Fall og Gang of Four, så vel som PJ Harvey, Savages og Dead Weather. I august 2017 ga de ut demoene “It’s been a long time” og “Weak” , der sistnevnte ble A-lista på Radio Nova.

Soundcloud:
https://soundcloud.com/sweetnothingband